Жоро от "Остава" започна свой музикален проект

53553
Жоро от "Остава" започна свой музикален проект

Китаристът на група „Остава”, Георги Георгиев стартира страничния си музикален проект „Homeovox” с пилотен видео сингъл.

Песента се казва „Изгубен” и стилово е смесица от инди, алтърнатив, поп и рок. Музиката и текста са дело на самия музикант, а видеото е по идея на режисьора Мария Стоянова и Concept Studio. Клипът е заснет и с подкрепата на „Мюзикаутор”.

Бийбър след ареста: Животът е прекрасен

След като вчера Джъстин Бийбър прекара 6 часа в разпит на летището в Ел Ей, американските власти отказваха разрешение на Бийбс да стъпи...

В реализацията на песента, като гост музиканти участват още Стефан Пoпов (барабанист на „Gravity Co.”) и Иван Вълев (басист в група „LaText”).

Това е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на проекта „Homeovox”, с който стартира и „Homeovox music” - малка музикална компания за млади независими артисти.

Идеята за проекта се ражда по време на независимото музикално сдружение „Жълта музика” и малко след първия албум на „Остава” през 2001 г.

По това време в проекта освен Георги се включват Даниел Петров (ударни „Остава”) и Петко Славов (бас и вокали „Airbag”). След края на „Жълта Музика”, идеята се загубва, но през всички тези години присъства като авторство в много песни на други поп изпълнители, а напоследък и като музика за театрални постановки, за които има две номинации за „Аскеер” и „Икар”.

Tiesto ще разтресе Терминал 2

Прогнозите за предстоящото лято предупреждават за бурни и гигантски приливни вълни от световноизвестни артисти у нас. Като основен при...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com