Кой иска секси тренировка с Кайли Миноуг?

45360

В безспорно най-секси клипа, показващ как минава една спортна тренировка, Kylie запознава феновете си с  горещия и еротичен свят на Sexercize.

Режисьорът Will Davidson, който е снимал и лирик видеото  към “Skirt”, отвежда зрителя на воайорско пътешествие в света на спортните тренировки, последващото отмаряне в сауна и сцени, които без съмнение ще предизвикат желание да получите членство за този салон.

Известните жени, които не искат да имат деца

Задължително ли е всяка жена да стане майка? Сайтът Нон Стоп Пийпъл припомня за няколко известни и успели дами, които нямат деца. Френ...

Sexercize е песен от най-новия албум на Kylie Kiss Me Once, който излезе в началото на тази седмица. Записът е първи на Kylie след “Aphrodite” от 2010-та и първи след като тя подписа договор с Roc Nation Management. Kiss Me Once, който е завръщане към денс звученето след “Abbey Road Sessions” от 2012-та, е продуциран от Kylie и Sia, които заедно написват заглавното парче.

Kylie се обединява и с Pharrell Williams (който пише и продуцира “I Was Gonna Cancel”). Други продуценти са Ariel Rechtshaid (HAIM) на “If Only”, MNEK на “Feels So Good” и Greg Kurstin на бонус песента “Sleeping With The Enemy”.

 

Kylie сподели: “Работата по този албум беше голямо преживяване, но ми хареса! Беше по време на моя живот, когато имаше много промени и нови начала. Развълнувана съм от отзивите за “Into и нямам търпение да чуете и останалата част от албума!”

Албумът Kiss Me Once на Kylie Minogue е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. А в iTunes той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/kiss-me-once/id805621142

 

Лаура Паузини в нов клип с Кайли Миноуг

Новото видео на Laura Pausini е към песента “Limpido”, която е нейният най-нов дует заедно с Kylie Minogue. Сингълът, който...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика