Лара Фабиан с нов колекционерски албум в продажба

97290
Лара Фабиан с нов колекционерски албум в продажба

Тази седмица пуснаха в продажба за първи път в България новия колекционерски албум на световната звезда LARA FABIAN “Le Secret”.

Специално за меломаните албумът съдържа двойно CD и DVD, плюс книга. Луксозното издание е тук месеци преди концерта й на 23 октомври в София, за да ни зареди и запознае с последните хитове на френската любимка.

1000 промоционални Коледни билета за концерта на Лара Фабиан

Пускат невероятна Коледна промоция – 1000 билета с 10лв. по-ниски цени от редовните за концерта на Лара Фабиан! Само преди броен...

Само за няколко дни LARA FABIAN направи фурор на световното си турне. По последна информация от канадски медии феновете й в Квебек направо полудяли след като певицата посветила песента под чието име издава и последния си албум „Le Secret” (‘Тайната’) на Канада. „Много време мина от последния й концерт и всички бяхме много екзалтирани, нетърпеливи да чуем новия албум наживо“ – споделят фенове. За днешния концерт в Монреал билетите са свършили две седмици след обявяването му.

Тази година LARA FABIAN ще бъде специален гост в България – на 23 октомври в зала 1 на НДК. Тя ще изпее най-известните си парчета, както и част от новия си албум.

Концертът е в София на 23 октомври 2014г., в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

Лара Фабиан с продадени 200 билета за 1 час

От днес започна продажбата на билети за първия концерт в България на световната звезда Lara Fabian. Само за 1 час са купени 200 билета ...

Цената на билетите е от 50 до 100лв. и ВИП 150лв.

Можете да ги закупите на Билетен център НДК, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com