Лаура Паузини в нов клип с Кайли Миноуг

52309
Лаура Паузини в нов клип с Кайли Миноуг

Новото видео на Laura Pausini е към песента “Limpido”, която е нейният най-нов дует заедно с Kylie Minogue. Сингълът, който в момента се върти по радио станциите и може да бъде закупен през дигиталните платформи от 10 септември, е част от албума “20 – The Greatest Hits” (Atlantic Warner Music).

Записът, който излиза на световния музикален пазар на 12ти ноември, е по повод 20-годишнината от началото на музикалната кариера на Laura и ще включва най-важните за певицата песни, преработени, освежени и в колаборация със световни звезди.

Наградиха Кайли Миноуг за благотворителната й дейност

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг ще получи награда в САЩ за благотворителните си усилия в помощ на жени, болни от рак на гърдата....

Видеото на “Limpido” събира две международни звезди, които пеят под божествения ритъм на песента, която превзема като ураган радио станциите по целия свят. „Може би не сме направени за промяна, може би никога няма да се променим" – първата фраза от новата песен (написана от Pausini заедно с Virginio Simonelli) изяснява един от най-дълбоко вкоренените елементи в кариерата на Laura като изпълнител: докато израства и узрява като жена и като артист, докато разширява своите музикални вкусове и печели международни признания, тя винаги е оставала вярна на себе си.

Laura и Kylie се срещат в Рим за снимките на видеото, режисирано от Gaetano Morbioli, който е виновник за много от музикалните клипове на Laura, между които е и един от последните, “Benvenuto”, натрупал почти 10 милиона гледания в мрежата. Двете певици веднага създават приятелска атмосфера по време на снимките. Кадрите следват модерния аранжимент на песента, като в същото време обрисуват същността на лириките.

“Да работя с Kylie за мен беше изключителен опит; тя е различна от мен и като жена, и като артист и затова всичко бе очарователно. Винаги съм си мислила, че сътрудничеството между два различни артиста благоприятства положителната промяна и помага в търсенето на нови емоции”, споделя Laura.

Видеото е представено във всички версии на сингъла: соло версия на италиански и испански, дуетна версия на италиански/английски и на испански/английски.

Кайли Миноуг се плаши от лицето си в огледалото

Казват, че жените не бива да се страхуват от годините, тъй като възрастта ги прави още по-красиви. Кайли Миноуг явно не е на същото мне...

Новото световно турне на Laura Pausini, продуцирано и организирано от F&P Group, ще започне на 8-ми декември в Palalottomatica в Рим и ще достигне до най-престижните зали в света. Във всяко едно от 20-те шоута, които са в програмата, Laura ще изпълни едни от най-големите си хитове – онези песни от върховете на класациите във всички страни, които са я направили един от най-обичаните италиански гласове в света.

 

“20 – The Greatest Hits” на Laura Pausini ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

Кайли издава книга по случай 25-ия си юбилей на сцена

Австралийската певица, която радва с хубава музика хиляди меломани по света вече 25 години, ще отбележи повода с книга. Изданието ще б...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com