Легендите от ЛЮБЭ - гвоздеят в програмата за юбилея на Владимир Путин

1628
Легендите от ЛЮБЭ - гвоздеят в програмата за юбилея на Владимир Путин

Най-големите звезди на руската музика ЛЮБЭ, които ще изнесат най-мащабния си концерт досега у нас на 10 декември в Арена Армеец в София, ще бъдат гвоздея в честванията по случай рождения ден на Владимир Путин догодина, твърдят московските медии. Тогава руският президент, който е сред най-запалените фенове на култовата формация, ще отбележи своя 65-и юбилей.

В специалното събитие в Москва, на което ще присъстват височайши гости от цял свят, най-вероятно ще се включи и примата на българската естрада Лили Иванова, която вече е получила покана и името й е на първо място в списъка с чужди изпълнители, както вече писаха родните медии.

Легендите от ЛЮБЭ със сериозна заявка за "Рекордите на Гинес"

Най-големите звезди на руската музика ЛЮБЭ, които ще изнесат най-мащабния си концерт на 10 декември в Арена Армеец в София, може да се ...

Грандиознoто честване, чиято подготовка е започнала отсега, ще се състои или в наскоро реновирания Болшой театър, или в най-голямата бална зала в Кремъл. 2017-а ще бъде ключова за Путин не само в личен, но и в политически план, защото тогава официално ще трябва да реши дали да се кандидатира за следващ мандат.

Участието на ЛЮБЭ във височайшия юбилей не е никак случайно, тъй като руските медии от години твърдят, че именно те са любимата група на президента на Федерацията. Вече четвърт век музикантите са по върховете на класациите с песни, в които хармонично се смесват рок, блус, фолклорна и военна музика.

На 10 декември тази година най-великата руска група ще изнесе най-мащабния си и грандиозен концерт пред родната аудитория в Арена Армеец. Меломаните ще чуят на живо всички най-големи техни хитове - “Давай За”, “Комбат”, “Солдат”, “Там за туманами”, “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други култови композиции.

Грандиозният “THE BEST OF” концерт на ЛЮБЭ е на 10 декември в Арена Армеец в София. Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 40 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатор на събитието е MOKO Solution

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com