Лепа Брена отряза българските политици

7343
Лепа Брена отряза българските политици

Балканската мега звезда Лепа Брена отряза всички мераци на родните политици да се включи в предизборните им кампании за местния вот. Въпреки многобройните отправени покани, легендарната певица, която ще изнесе впечатляващ концерт само три дни преди изборния ден на 22 октомври в Арена Армеец, не е пожелала шоуто й у нас да бъде част от агитационните им програми. Брена категорично е отказала предложените баснословни хонорари с аргумента, че не иска събитието да бъде обвързвано и свързвано с конкретна политическа сила у нас.

Легендата на Балканите не веднъж е заявявала, че срещата ѝ с българската публика е изключително ценна за нея и в момента подготовката за шоуто на 22 октомври е най-важният ѝ приоритет. Лепа Брена вече усилено репетира с екипа си и обещава много изненади, които ще направят преживяването незабравимо.

Лепа Брена: „Време е за нова любов!“

Балканската мега звезда Лепа Брена, която готви впечатляващ концерт за 22 октомври в София, предизвика истински фурор с най-новия си кл...

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com