Лепа Брена: „Време е за нова любов!“

22390
Лепа Брена: „Време е за нова любов!“

Балканската мега звезда Лепа Брена, която готви впечатляващ концерт за 22 октомври в София, предизвика истински фурор с най-новия си клип към последната й записана песен „Ljubav nova“. Премиерата на високобюджетната продукция бе на 12 септември, като се появи едновременно във всички официални канали на певицата в сайтовете за видеосподеляне по едно и също време. Само за няколко часа клипът събра над 300 000 гледания и повече от 10 000 споделяния в социалните мрежи от феновете на звездата.

„Време е за нова любов!“ - така легендата на балканската музика представи горещото видео на всички свои почитатели. Клипът е заснет в един от най-красивите курорти по адриатическото крайбрежие в Хърватска – Нови Винодолски, а част от кадрите - и в Кленовец, Словакия. Специално за проекта са били ангажирани професионални актьори, статисти и рекорден брой технически екип.

Лепа Брена „запали“ социалните мрежи

Легендата на Балканите Лепа Брена отново тотално разби конкуренцията и предизвика завист у своите колежки. Наскоро мега звездата, която...

В унисон с по-голямата част от творчеството на Лепа Брена, така и клипът „Ljubav nova“ се отличава с много интересна сюжетна линия, изцяло посветена на любовта. А самата Брена е невероятно красива в специално създадените за целта дизайнерски тоалети.

Можете да видите официалното видео към песента „Ljubav nova“ на следните линкове:

https://www.youtube.com/watch?v=8Ffw6NqRnUE

Лепа Брена все по-нетърпелива да се срещне с българската публика

След репортажите и възторжените коментари на сръбските медии за концерта на СЕСА в Несебър, символът на сръбската музика Лепа Брена зая...

http://www.vbox7.com/play:c89323abfe

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com