Масова еуфория ден преди концерта на Лепа Брена

20402
Масова еуфория ден преди концерта на Лепа Брена

Истинска еуфория е обхванала всички фенове на балканската мега звезда Лепа Брена броени часове преди грандиозния концерт, който ще изнесе в „Арена Армеец“. Заради огромния интерес към събитието, преди седмица организаторите пуснаха допълнителни билети от всички категории, които също вече са на привършване.

Организаторите призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано в деня на концерта (22 октомври - четвъртък). Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени точно в 18:00 часа. Паркингът пред залата ще бъде на разположение за всички до изчерпване на местата, като допълнително ще бъдат осигурени и по едно от платната на бул. “Асен Йорданов”.

Лепа Брена празнува рождения си ден заедно с публиката на концерта в София

Утре – 20 октомври, балканската мега звезда Лепа Брена, която само след 3 дни ще зарадва българската публика в препълнената зала ...

Притежатели на билет от категория „Правостоящи“ влизат от вход В0, а всички, които са си закупили седящи места, трябва да се отправят към В1.

За VIP гостите на концерта е предназначен вход А0.

Шоуто ще стартира ударно с изпълнения на Азис точно в 20:00 часа. Хамелеонът на българската музика ще представи изненадваща програма, както и чисто ново парче, което ще прозвучи ексклузивно за феновете на Лепа Брена. Веднага след това на сцената ще излезе юго легендата, която ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Пускат още 1 000 билета за феновете на Лепа Брена

Изключителният интерес към грандиозния концерт на символа на балканската музика Лепа Брена, до който остават броени дни, е причина орга...

Лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации, която може да се изтегли от ТУК. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Концертът на Лепа Брена е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Търсете допълнителните билети за концерта в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

 Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: Vbox7, FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, Атлетик фитнес, Cashterminal, Muzika24.mk.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com