Обявиха част от бандите за SUMMER CHAOS 2017

9178
Обявиха част от бандите за SUMMER CHAOS 2017

M. E. MUSIC представя тазгодишното издание на SUMMER CHAOS със специалното участие на кралицата на метъла Tarja Turunen и класиците на немския тежък жанр Kreator и Crematory!

Продажбата на билети за събитието стартира днес - 14 юни 2017 г., в мрежата на Тикетпро България, бензиностанции OMV, партньорските каси в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Промоционална цена на билета до края на месец юни: 70 лв.

Цена от 1 юли до деня на фестивала: 80 лв.

Допълнително ще бъдат обявени още две банди, които ще се включат Summer Chaos Festival 2017. А междувременно - следете за предстоящите HAPPY HOUR промоции относно продажбата на билети.

* * * * *

Ледената кралица на тежкия жанр със своя феноменален глас е отлично позната на меломаните по цял свят и няма нужда от представяне.

Гостуванто на TARJA TURUNEN в Бургс е част от европейското й турне The Shadow Shows, което стартира през октомври 2016 г, а последните потвърдени дати за момента, са през ноември 2017 г. в Южна Америка.

На 31 юли на стадион Лазур българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които финландката се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.

* * * * *

Германците от KREATOR се смятат за едни от основоположниците на траш течението в метъла. Създадени в далечаната 1982 г., днес групата има зад гърба си 16 студийни албума и милиони фенове по цял свят. Стилът им се отличава със скоростни рифове и режещи акорди, а заедно със сънародниците си “Sodom” и “Destruction” оформят така наречените "Три големи" имена на германския траш метъл.

Участието на KREATOR на Summer Chaos 2017 е част от турнето им, промотиращо издаването на най-новия албум на бандата - „Gods of Violence“.

* * * * *

Готик-индастиъл ветераните CREAMTORY носят титаничната сила на тежкия метален звук вече над четвърт век. Всеки от албумите им звучи новаторски и ралично, а самата банда отдавна е надраснала класическите очертания на „готик-метъл” пространството, за да се отличи като безпоглрешно разпознаваема.

През април 2016 г излезе последният албум на групата – „Monument“, част от който българските фенова ще чуят по време на Summer Chaos 2017. Разбира се, на стадион Лаур на 31 юли ще прозвучат и вечните хитове на CREAMTORY – “Tears Of Time”, “Temple Of Love”, “Black Celebration” и много други.

В тазгодишното издание на фестивала предстои да се включат още две банди, които ще бъдат анонсирани в най-скоро време.

На сцената на фестивала в предишните му издания, българската публика е имала щастието да види наживо някои от най-известните имена на световната музикална сцена – Godsmack, The Prodigy, Bullet For My Valentine, Papa Roach, House of Pain, Clawfinger, Biohazard, Amorphis и още много груги. Предвид сериозните банди, който очакваме тази година, вярваме, че Summer Chaos 2017 отново ще затвърди позициите си на едно от най-добрите музикални събития това лято!

Очакваме ви!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com