Последни детайли око концертите на THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

2599
Последни детайли око концертите на THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

Броени дни ни делят от концертите, на които българските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на Dire Straits. Концертите в София - зала 1 на НДК и Пловдив - зала Колодрум са съответно на 2 и 3 декември.

Билетите за партер и първи балкон в зала 1 на НДК са напълно изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts и Булстрад Арена Мениджмънт пуснаха в продажба втори балкон. Билетите са на цена 40 лева и са в продажба от днес, 30 ноември, в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис.

Все още има налични билети за концерта на 3 декември в Пловдив – зала Колодрум – от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположението в залата. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и от касата пред общината.

Спечели двойна покана за The Dire Straits Experience

The Dire Straits Experience ще зарадва българските меломани с любимите на няколко поколения хитове, изпълнявани в апогея на групата в ...

Преди двете дати у нас, дългогодишният член на легендарната банда Chris White и компан минаха с мини турнета през Великобритания, Холандия и Испания, а след България продължават към Румъния и Русия.

В залите в София и Пловдив няма да се допускат внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или от тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концертите на Dire Straits Experience.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК и зала Колодрум в Пловдив.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

София и Пловдив ще се насладят на The Dire Straits Experience през декември

Българските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на The Dire Straits на 2 декември в зала 1 на НДК, а ден след това, на 3 ...

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

 

The Dire Straits Experience е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, а през март тази година гостува успешно за пръв път у нас с дата в Русе.

 

Концертите в София и Пловдив са с начален час 20 часа, а вратите отварят в 19 часа!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com