RED HOT CHILLI PIPERS в НДК

10511
RED HOT CHILLI PIPERS в НДК

Най-горещите гайдари от Шотландия - RED HOT CHILLI PIPERS ще открият запомнящо се юбилейния “20-ти САЛОН НА ИЗКУСТВАТА” в НДК на 11 май в зала 1. Топ - гайдарите ще стъпят за първи път у нас по покана на Националния Дворец на Културата, организатор на мащабното събитие за 20-ти път.

В ефектното шоу ще се включат подобаващо и десет български гайдари, водени от българския космически глас Валя Балканска. Най-известните гайдари на планетата, изключително енергични, забавни и позитивни - RED HOT CHILLI PIPERS са способни да вдигнат на крака и последния човек в залата със своето шоу. Сами определят стила си, като “Bagrock” сливайки традиционна шотландска музика с поп и рок хитове.

Тото Кутуньо води тенор за концерта си на 31-и март

Популярната италианска звезда Тото Кутуньо обещава на феновете си един по-различен концерт. Освен 52 музиканти от Оркестъра на Класик Ф...

Очаква се на 11 май, зала 1 да бъде разтърсена от култовите Thunderstruck (AC/DC) и Smoke On The Water (Deep Purple) в гайда-вариант, а за разкош, като нищо да прозвучи и хита на Селин Дион от филма TITANIC, разбира се в стил гайда - романтика.

Кулминацията ще бъде общото изпълнение на българските и на шотландските гайдари, което се случва ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС, а публиката ще бъде призована за арбитър в надсвирване.

Едно е ясно от сега – очаква ни голямо, шантаво и весело, неповторимо гайда – изживяване, което не можете да не си причините.  

Билетите за шоуто на RED HOT CHILLI PIPERS със специалното участие на Валя Балканска и родопски гайди на 11 май в зала 1 на НДК, са в продажба от днес /25.02.2015/ на цени от 30 до 60 лв., според мястото в залата. Те могат да бъдат закупени от касата на Билетен център в НДК и ексклузивно - в мрежатa на Ticketportal.bg, касата на зала “Арена Армеец”, верига магазини на Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини “На Тъмно”.

Пускат в продажба втори балкон за концерта на ANASTACIA НА 16 април в зала 1 на НДК

“НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ СРЕЩНА С БЪЛГАРСКИТЕ СИ ФЕНОВЕ”, сподели поп дивата в едно от интервютата, които даде за водещи бълга...

RED HOT CHILLI PIPERS са два пъти носители на отличието ‘Best Live Act” на Шотландия, печелят шоуто за таланти на BBC ‘When Will I Be Famous’ и имат над два милиона гледания в You Tube. Неуморните гайдарите обикалят света, забавлявайки се и винаги  носят горещо настроение на публиката в препълнените зали. Със своята харизма, изключителна енергия и позитивно излъчване не е случайно, че RED HOT CHILLI PIPERS са сред любимите участници в концерти, фестивали и спортни събития, не само на острова, но и навсякъде по света. Не веднъж гайдарите са били специални гости на събития, организирани от нейно величество Кралицата, сър Пол Майкартни, сър Алекс Фъргюсън или пък на Шотландския отбор по ръгби.

Ето, че е ред и на българската публика да се наслади на горещите RED HOT CHILLI PIPERS, със специалното им шоу - на откриването на “20-ти САЛОН НА ИЗКУСТВАТА” на 11 май в зала 1 на НДК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com