СЕСА: „Каквото и да е времето, концерт ще има!“

8606
 СЕСА: „Каквото и да е времето, концерт ще има!“

Предвид зачестилите прогнози за дъждовно време в петък – деня на концерта на Примата на Балканите в Несебър, самата СЕСА заяви, че ще излезе на сцената, независимо от метеорологичните условия.

„Каквото и да е времето, концерт ще има! Очаквам този ден от дълго време и нищо не може да ме спре да зарадвам многобройните ми почитатели на стадиона в Несебър. Изключително се радвам, че съм отново в България. Откакто кацнах, времето е на наша страна.“ – заяви легендарната изпълнителка.

Въпреки прогнозите за влошаване на времето през последните дни, от три дни в Несебър до момента не е имало и капка дъжд. По последна справка от Метеорологичния институт на БАН вероятността за валежи след 19:00 ч. в петък (21 август) е под 20%.

Анелия готви специална изненада за концерта на СЕСА

Уникалното шоу, което подготвя Анелия за концерта на СЕСА в Несебър на 21 август, ще включва специална изненада. Изпълнителката на &bdq...

По всичко личи, че дори и времето е на страната на многобройните фенове на кралицата, които ще се съберат на стадиона в Несебър, за да видят на живо своя идол.

За актуална информация относно организацията на концерта следете всекидневно официалната страница на събитието във Facebook ТУК, както и на www.moko.bg.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com