"T-Show" с първи сингъл

27665
"T-Show" с първи сингъл

Rock'n'roll аристократите от "T-Show" пуснаха в интернет дебютния си сингъл ,,Antidote”, заедно с второто си авторско парче ,,Leave”. Записите отнемат на групата няколко месеца работа в студио.

,,Научихме много в студиото. За първи път записваме в този състав. Важното е, че накрая успяхме да намерим нашия звук, който се надяваме да се хареса на хората, които обичат рок музиката. В групата залагаме на мръсния китарен звук и мачкащия ритъм на барабаниста ни Крис  Новев.” , коментират от "T-Show"

Скоро групата ще пусне и третото си парче ,,The Road That Never Ends”, което за момента пазят в тайна.

,,Antidote” и ,,Leave” са песни, които са изградени по каноните на рока. Те са шумни, мръсни, а китарните рифове са безпощадни. Това е нашата визитна картичка. ,,The Road That Never Ends” е нашата голяма изненада, която все още пазим в тайна. В нея ще усетите новия алтернативен полъх на нашата музика” , коментират от "T-Show"

T-Show с първи самостоятелен концерт

Rock'n'roll аристократите от "T-Show" обявиха дата за първия си самостоятелен концерт! Момчетата ще свирят на 19 – ти юни в рок б...

Групата ще направи самостоятелен концерт на 18 декември в рок бар ,,Фенс”.

,,Ще представим цялата си авторска музика. Имаме доста песни, които предстои да запишем. На концерта хората ще могат да чуят както  по-твърдия ни материал, така и новите ни песни, които звучат по алтернативно. Ще изсвирим и няколко кавъра на любими групи като  Stone Temple Pilots ,  Kasabian, Black Rebel Motorcycle Club и Foo Fighters”, коментират от "T-Show"

Групата е основана през 2011 г. През последните три години T-Show преживяват постоянни промени в състава си и на няколко пъти спират да свирят. В процеса на работа групата търси своя звук и стил и го намира в членовете на последния си състав – Антон Тричков (вокали), Адриян Адриянов (китари), Явор Мечев (бас), Кристиян Новев (барабани), Тихомир Игнатов (китари).

Всеки от момчетата е преминал през гаражната ъндърграунд сцена у нас, участвайки в различни музикални проекти. ( ,,Вокил”, ,,Търнокоп”, ,,The Lost Underdogs”) Песните на групата може да чуете на тяхната фейсбук страница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com