Техника от цял свят пристига у нас за грандиозния 3D спектакъл VIVALDIANNO

1176
Техника от цял свят пристига у нас за грандиозния 3D спектакъл VIVALDIANNO

Невиждани досега визуални ефекти, 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа са само част от изненадите, които очакват родните фенове по време на зашеметяващия 3D концерт VIVALDIANNО. Повече от 10 тира с техника от цял свят пристигат в столицата за въздействащия спектакъл, който на 19 март ще завладее публиката в Арена Армеец с модерна интерпретация на необикновената история на Антонио Вивалди.

По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на гениалния композитор Вивалди под звуците на виртуозния оркестър.

Уникалният 3D концерт VIVALDIANNO с нова дата през март

Грандиозният и единствен по рода си 3D концерт със световноизвестни музиканти VIVALDIANNO ще се проведе на 19 март, вместо на 9 декемв...

В допълнение към впечатляващите ефекти, спектакълът VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо музикално пътешествие и със спиращо дъха светлинно шоу. Визуалната концепция в мащабната продукция е поверена на въображението на Косуке Сугимото, прочут японски художник, режисьор и аниматор. Автори на 3D концерта са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени.

VIVALDIANNO ще се проведе в Арена Армеец на 19 март. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution. Актуална информация може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com