X
 
 

Станислава Етова: Веганите са част от будителите на нашето съвремие

1063 0
Станислава Етова: Веганите са част от будителите на нашето съвремие
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Веганите също са част от будителите на нашето съвремие, тъй като те проповядват изцяло здравословен и пълноценен начин на живот в полза на всички хора. Това каза Станислава Етова, председател на Вегетарианския клуб в Пазарджик по повод Световния ден на веганството – 1 ноември, цитирана от агенция "Фокус".

По думите й в световен мащаб веганите са едни от най-дейните и просветлени хора, те са много организирани и много разчитат един на друг. „Винаги са много добре подготвени за това какво е екологичното състояние на Земята, какви са най-наболелите проблеми в екологията, винаги имат открит интерес към всякакви алтернативни иновации в света за подобряване живота на хората и този на животните. Те са хуманитарно и глобалистично настроени и са един вид представители на съвременните будители“, каза Етова.

Веганите излизат на протест, този път заради филм

Популярният веган и председател на Български Вегански Съюз Никола Донев отново ще излезе на протест, който да привлече вниманието на хо...

Тя добави, че веганството и вегетарианството не са просто диета и самоинициативен отказ от ядене на меса, а са философия на живот.

Вегетарианският клуб в Пазарджик има около 20 членове, които обменят своите идеи за здравословно хранене и пълноценен начин на живот от хранителна и емоционална гледна точка.

Снимка: Архив

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители