Протестите на "Тролейбусен транспорт – Перник" продължават

4992
Протестите на "Тролейбусен транспорт – Перник" продължават

Представители на "Тролейбусен транспорт – Перник" и РС на КНСБ – Перник се срещнаха с председателя на общинския съвет на Перник Милан Миланов, а в понеделник следващата седмица от дружеството продължават протестите, предаде БГНЕС.

На срещата Миланов пое ангажимент, че ако съгласно правилника на общинския съвет постъпят искания на една трета от общинските съветници той ще свика незабавно извънредна сесия, която ще разгледа проблемите на "Тролейбусен транспорт" ЕАД, съобщиха от КНСБ.

В тази връзка РС на КНСБ – Перник в нарочно обръщение към съветниците от всички групи на Общински съвет Перник поиска да постъпят достойно и да се включат със свои позиции за решаването на социалния проблем.

В понеделник 20 април 2015 г. от 10.00 ч. продължават протестите на работниците и служителите от "Тролейбусен транспорт" ЕАД пред община Перник. По същото време по покана на председателя на РС на КНСБ – Перник и председателят на СО на КНСБ в "Тролейбусен транспорт" в регионалния съвет ще се проведе среща с Областния управител на Перник Ирена Соколова, Кметът и Председателят на общинския съвет. В срещата ще участва и Изпълнителният комитет на РС на КНСБ – Перник.

Вчера пот КНСБ съобщиха, че няма желание за спасяване на "Тролейбусен транспорт" ЕАД от страна на кмета на Община Перник Иван Иванов и на Общинския съвет Перник, което станало ясно след вчерашната среща при кмета на общината.

Няма решение за спасяването на тролеите в Перник

Няма желание за спасяване на "Тролейбусен транспорт" ЕАД от страна на кмета на Община Перник Иван Иванов и на Общинския съвет Перник. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com