Борисов в Пловдив: Сега ще гледам театър, за Великобритания ще говорим вдругиден

880
Борисов в Пловдив: Сега ще гледам театър, за Великобритания ще говорим вдругиден
Снимка: БГНЕС

"Сега отивам да гледам театър. Когато изгоря, ме питахте кога ще стане. Като дойде време за Великобритания вдругиден, ще говорим и за Великобритания."

Така отговори примерът Бойко Борисов на въпросите на журналисти в Пловдив за мнението му относно референдума в Обединеното кралство.

Първанов: Борисов се държи като кандидат-президент

Поведението на Бойко Борисов е на кандидат-президент. Това личи от цялото му поведение. Тази свръхактивност, посланията му говорят за т...

"Ако знаете какъв изгорял театър заварих в Перник, какъв беше и в Пловдив... Иначе всички са много силни за култура, за образование - страшни приказки съм чул. Какво беше тук преди две години? Гробница. Сега вижте какво е", допълни Борисов, цитиран от Topnovini.bg, и влезе в залата, за да гледа представлението на Камен Донев "За всенародната просвета".

Премиерът остана видимо доволен от вида на напълно обновената сграда, която изгоря през август 2013 г. "Исках да видя и зоопарка, обаче театър и зоопарк в един ден... представям си заглавията", пошегува се Борисов.

В пълната голяма зала на реновирания театър министър-председателят бе посрещнат с аплодисменти. Преди началото на представлението той разгледа и помещенията зад кулисите и констатира, че всичко е направено както трябва.

 

Борисов: Ще разширяваме пътища в Северозапада

Когато е трябвало да защитя националния интерес, съм го правил в пълния му обем, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти във Врац...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com