Декатлон отваря врати в Пловдив с продукти за над 60 вида спорт

204138
Снимки:

Четвъртък, 04.12.2014 година – цифрата четири се превръща в символ и в новия кадем на френската верига за спортни стоки „Декатлон”. Защото в четвъртък, на четвърти декември, през 2014 година веригата открива своя първи магазин в Пловдив и общо четвърти в България само през настоящата година!

Новият магазин на „Декатлон” отваря врати в града под тепетата точно в 10:00 ч., в кв. Тракия, на бул. Освобождение 43 А. Дългоочакваното откриване съвпада със зимния сезон и пловдивчани ще могат да се обзаведат с висококачествена екипировка, облекло и обувки на достъпни цени.

Щафетните игри за деца и родители в Декатлон продължават

Щафетните игри, които започнаха на 27 септември в Декатлон Витоша, продължават и тази събота (4 октомври – б.р.) в Декатлон Подуя...

Сградата на магазина в Пловдив е построена в съответствие със световни стандарти за зелено строителство, така че да пести природни ресурси, и неслучайно е номинирана в Националния конкурс „Сграда на годината” в категории „Търговски” и „Еко сгради”. Плановете на веригата включват разработване на онлайн магазин през 2015 г., както и прогресивно намаляване на цените на най-търсените продукти.

„Магазинът разполага с над 2000 м. търговска площ и огромно разнообразие от спортни стоки за над 60 вида спорт - както за запалените спортисти, така и за любителите. Предлаганите продукти са високотехнологични и на наистина достъпни цени. Това е възможно, тъй като марките и продуктите са част от изцяло вътрешен процес на разработване, тестване и производство, чрез който се избягват излишните разходи за крайния клиент. Освен това, Декатлон намали цените на най-търсените си продукти в България завинаги”, коментира Алекс Джоло, генерален директор на веригата за България.

Клиентите на „Декатлон Пловдив” ще могат да се възползват от всички предимства, които „Декатлон” предлага във всеки свой магазин – програмата за лоялност, 2 години гаранция за всички продукти, доживотна гаранция за велосипедите. „Нашите клиенти споделят, че безспорно лесната замяна и връщане на продукти в „Декатлон” само с касова бележка в рамките на 30 дни е предимството, което наистина много им допада”, допълва Алекс Джоло.

От началото на 2015 г. безплатните спортни събития на „Декатлон” ще започнат и в Пловдив, за да популяризират удоволствието и ползата от спорта и да стимулират хората да живеят по-активно.

Ваканцията свършва, време е за забавления, спорт и учене

Остават броени дни до старта на учебната година! Деца и родители обикалят магазините в търсене на учебници, тетрадки и всевъзможни учеб...

Само за една година компанията откри четири магазина в България – два в София през 2013 г., един във Варна в края на юни 2014 и новооткрития магазин в Пловдив. В Декатлон вече работят близо 120 души – динамични и енергични хора, споделящи страстта към спорта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com