Удостоиха зам.- кмета Пламен Панов с Почетен плакет на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив

1235
Удостоиха зам.- кмета Пламен Панов с Почетен плакет на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив
Снимка: община Пловдив

Директорът на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив - Николай Томов, придружаван от Ваня Бетуховска – зам.-директор по учебната дейност и Паулина Алексиева – доскорошен зам.-директор на гимназията, посетиха изненадващо днес заместник-кмета по култура, археология и туризъм на община Пловдив - Пламен Панов в кабинета му в ДК „Борис Христов“. Целта на визитата, която искрено развълнува заместник-кмета, бе да изкажат своята благодарност към него за подкрепата му – лична и институционална към дейността, каузите и изявите на училището през изминалите четири години от мандата.

Пламен Панов бе удостоен с Почетен плакет на НГСЕИ – Пловдив, на който пише: „В знак на благодарност за дългогодишната подкрепа, отличното институционално партньорство и лични заслуги за издигане имиджа на гимназията“.

Видимо развълнуван, трогнат и с благодарност за високата оценка и жеста, заместник-кметът получи още живописна картина, нарисувана специално за повода от Николай Томов, озаглавена „Приказка“ с надпис „За Пламен Панов от един добър приятел от сърце!“ , както и бутилка бутиково червено вино.

Историята на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив, създадена през есента на 1975 година като ССХУ за Сценични кадри, е белязана с високи постижения както като учебна институция – много от завършилите ученици са вече утвърдени творци в различни сфери на сценичните и визуални изкуства, така и като творчески постижения в реализирането на проекти в професионални творчески институти – театър, опера и кино. Едно от много ценните неща, с които училището се гордее е, че в него цари дух на разбирателство, толерантност, коректност, дух на свобода – неотменен елемент от сложния път на изкуството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com