Ангел Джамбазки срещу граждани в Twitter: Занимавайте се със себе си и по-тихичко

14767
Ангел Джамбазки срещу граждани в Twitter: Занимавайте се със себе си и по-тихичко
Снимка: БГНЕС

Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент Ангел Джамбазки влезе вчера вечерта, 4 май, в разгорещен спор с граждани в социалната мрежа Twitter, като разменяше квалификации като "дебил", каза, че хората трябва да се занимават "със себе си. И по-тихичко" и заяви, че с него се занимават такива, които го мразят.

Нападките и квалификациите в социалната мрежа започват след коментар на потребителя спейс джизас, който заявява, че Джамбазки пише глупости в своя статия със заглавие "Какво пък ви пречат народните танци бе, идиоти не-полезни". Почти веднага след това избраният за член на ЕП от ВМРО Джамбазки отговаря с думите "какво си ти и защо ме занимаваш със себе си".

"Точно, когато си мислих, че сме ударили дъното с предложенията за въвеждането на хорото като задължителен предмет, попаднах на този текст. Автор е Ангел Джамбазки, който разпространява пасивна омраза, както обикновено. Дали това е редно, или не, имайки предвид, че е евродепутат, вероятно не е моя работа. Отидох в туитър, изразих мнение, споменах го, а той взе, че отговори", пише спейс джизас в блога си shoilev.

"Елитарното поведение се вижда от птичи поглед, а отношението му като на всичко друго, но не и на европдепутат. Плашещо. Напомням, годината е 2016-та, а соцът би трябвало да е минал", коментира още гражданинът.

Това е официалния профил на Ангел Джамбазки в Twitter, а съобщенията все още стоят.

"Искам да отбележа, че този човек ни представлява в ЕП и смята, че не е ОК да коментираме общественозначими проблеми в интернет. Ясно се вижда, че все още не може и да става дума за диалог между избиратели и политици", коментира потребителят спейс джизас в блога си.

Ангел Джамбазки повтаря няколко пъти на хората да не го "заминават със себе си", което очевидно не повлиява на потребителите на социалната мрежа. Много от тях се активизират и започват да се включват в "дискусията".

Има и още:

"Не знам защо този човек е народен представител, ако не може да решава проблемите на народа. Не забравяйте, че ние сме тези, които му плащат заплатата, и тези, чиито интереси той би трябвало да представлява", коментира потребителят на социалната мрежа в блога си.

Няма нужда от литература, защото няма нужда от граждани

"..А ти, българин и патриотин, гледаш на всичкото това с особено недоверие и думаш: "суета, суета и всяческая суета". Светът е кръчма, ...

Коментарите стават и по-дълги:

В един момент нещата сякаш се успокояват, а българският евродепутат обяснява, че ситуацията е такава, защото хората го мразят.

Евродепутати от ГЕРБ и ВМРО срещу забраната за притежание на полуавтоматични оръжия

Българските евродепутати от ЕНП-ГЕРБ и ЕКР-ВМРО Емил Радев и Ангел Джамбазки обединиха усилия срещу опитите на Европейската комисия да ...

"Не знам дали вие имате покана за интернет, но аз нямам. Не съм и чувал за такова нещо. За жалост публичното мнение, в главата на народния представител Джамбазки, трябва да бъде поискано, ако не - то просто бива игнорирано", коментира потребителят, започнал "дискусията", в блога си.

Днес разговорът в социалната мрежа между избрания от България член на Европейския парламент и гражданите-потребители на Twitter продължи:

Днес Ангел Джамбазки оправда част от коментарите си, като отново в Twitter заяви, че поддържа разговор на нивото на "опонентите" си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика