X
 
 

Аврамова се уплаши за поста си, БСП си търсели виновен

922 0
Аврамова се уплаши за поста си, БСП си търсели виновен
Снимка: БГНЕС
БСП цели от Министерски съвет да си отиде още един министър и затова са решили, че трябва да си изберат виновен. Това каза министърът на регионалното развитие Петя Аврамова.

„Изслушах всеки един, който се изказва от тази трибуна. Усилията, моите и на моите колеги в последните дни, месец и половина са денонощно да търсим решение на кризата в Перник и ние го намерихме. От тази трибуна не чух вашето предложение за решение. От тази трибуна чух вашата присъда.

Приключиха дебатите по вота на недоверие (ВИДЕО)

Стана ясно, че гласуването на четвъртия вот на недоверие на БСП срещу третия кабинет на Борисов ще се проведе на 29 януари. Вотът е зар...

Искам да попитам вас г-н Свиленски, издавайки присъди от трибуната на Народното събрание, в кой нормативен документ прочетохте, че министърът на регионалното развитие следи обема във водните басейни“, попита министърът.

„От два месеца вашата партия се опитва да вменява вина, пред вратите на Министерството се организират протести и никой от вас не обясни на българските граждани.

Освен, че МРРБ е принципал на ВиК дружеството и следи неговите финансови показатели, да назначи управителя на ВиК дружеството, че има ангажимент да строи инфраструктура и да осигурява средства за ремонт, реконструкция и рехабилитация на ВиК инфраструктура, къде прочетохте, че министърът на регионалното развитие следи и дава разрешение за водочерпене и той еднолично трябва да бъде посочен пред гражданите на Перник като виновник за кризата.

В първия момент, в който разбрах, че има криза в Перник, това е скандалът, който серазрази и тогава всички усилия бяха насочени натам“, допълни още министър Аврамова, цитирана от Фокус.

Нинова: Правителството вече е риск за България

Досега правителството беше вредно, сега е риск за България и всяка промяна към по-добро минава първо през оставката му. Това каза от па...

Actualno.com

Етикети: