БАСТА не очаква проблеми със съдебната регистрация

24779
БАСТА не очаква проблеми със съдебната регистрация
Снимка: БГНЕС

Новосъздадената партия БАСТА, която се появи благодарение на напусналите ГЕРБ Мирослав Найденов и Емил Димитров, вече има на практика съдебна регистрация, предаде Агенция "Фокус".

„Вече практически имаме съдебна регистрация на партията, очакваме го и на хартия. Вчера мина и делото за съдебната регистрация на партията и делото е с положителен изход за нас. Очакваме в 14-дневен срок съдебното решение. Няма абсолютно никакви инструкции и забележки и делото е минало много добре”, заяви бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

БАСТА открива първи офис в Монтана

Първият офис на ПП БАСТА в град Монтана ще бъде открит днес, съобщиха от пресцентъра на партията. Офисът се намира на бул. „Трет...

Вчера беше открит и офисът на партията във Враца. „Имаме два офиса във Варна, офис в Стара Загора, Монтана и вече имаме офис и във Враца. Сега до края на януари ще имаме в 10 областни града. Всяка седмица откриваме офиси, а следващата откриваме офис в Хасково”, каза Найденов. По думите му от страна на хората има интерес.

„Специално във Враца ситуацията е тежка и изобщо в региона. Това е някаква надежда на хората, може би с откриването ще се насочим и към някакъв консенсус за решаване на проблемите на града. С това обръщение открих и офисът в града. Призовах всички политически сили да се обединим за развитието и да се даде възможността Враца да се измъкне от това блато, в което се намира - инфраструктура, безработица, липса на инвестиции и липса на перспектива пред хората”, добави Найденов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика