Бат Сали: Кабинетът "Орешарски" се нуждае от ремонт

30119
Бат Сали: Кабинетът "Орешарски" се нуждае от ремонт
Снимка: БГНЕС

Кабинетът „Орешарски" се нуждае от ремонт, но евентуалната смяна на министри ще бъде решена от ръководствата на управляващите партии, заяви депутатът от ДПС Александър Методиев, познат и като Бат Сали, пред bTV.

90% от ромите вече знаят как да попълнят бюлетината за изборите за Европейски парламент, посочи той и допълни: „На Ахмед Доган обещах да работя честно и да допринеса за развитието на ДПС относно приоритетите, начертани от ръководството. Никой не може да обещае брой гласове. Нашите хора имат глави на раменете си".

Бат Сали зае позиция за Галиче, иска оставката на Ценко Чоков

След като село Галиче отново влезе във фокуса на общественото внимание с протестите на местни роми срещу кметския син Мартин Чоков, на ...

Партията ще спечели три или четири мандата за Европарламента, прогнозира депутатът.

„20 и няколко години ДПС помага на този етнос. „Евророма" не е дала. И себе си обвинявам, че лъжехме нашите хора със задачи, които в бъдеще щяхме да изпълним. Бяхме обещали на учениците ранички, безплатни учебни помагала и храни - до VIII клас сигурно ги чакат. И до днес „Евророма" е коалиционен партньор на БСП - за тях трябваше да се гласува", посочи той.

„Евророма" е партия за собствени цели. На лидера вероятно се е плащало, плаща се и ще продължава да се плаща. Аз моята баница си я меся сам и сам си я хапвам, не искам парче от ничия баница", допълни Методиев, който е дългогодишен член на партия „Евророма".

По неофициални данни ромският етнос в България е около 800 хиляди души. Целта ни е да обединим възможно по-голям процент от етноса, защото той е манипулиран предизборно от всички партии - преди избори сме „братя роми", а след това - „мръсни мангали", обясни депутатът от ДПС.

Бат Сали не знаел къде е входът на сградата на МВР

Нашумелият покрай случая с т.нар. незаконно енерго депутат от ДПС Александър Методиев, известен още с прякора си Бат Сали, категорично ...

Приоритетите пред ромското обединение, според него, са образователният ценз, здравеопазването, жилищните проблеми.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика