Богомил Манчев: Завеждам дела срещу всички, които ме наклеветиха

35456
Богомил Манчев: Завеждам дела срещу всички, които ме наклеветиха
Снимка: бгнес

„Досега не са ме разпитвали за нищо, не са ме питали дори как се казвам, дали съм наистина Богомил Манчев. Когато следствието приключи, ще си потърся правата срещу тези, които ме клеветят". Това обяви шефът на "Риск Инженеринг" Богомил Манчев по повод обвиненията за длъжностно присвояване, които му бяха повдигнати. Бизнесменът бе освободен срещу рекордната гаранция от 1 милион лева, която в последствие беше намалена на половина,съобщи агенция КРОСС.

„Научих, че гаранцията трябвало да гравитира около 10 процента от това, което имаш. Една от компаниите, с които работим, внесе гаранцията ми. Искахме да заменим паричната с банкова гаранция, защото не виждах смисъл", добави той. Бъдете търпеливи, ще видите скоро политическите и частни интереси, които стоят зад моето обвинение. Не е нужно да се гадае, трябва да се случат определени събития Казах, че човекът е икономически субект, а не че е с мустаци, или от БСП", заяви Манчев.

Той вече води 3 дела срещу Стефан Гамизов, който наскоро го обяви за „шеф на енергийната мафия".

„От ГДБОП бяха силно изненадани като влязоха в офиса ни, очакваха може би, че сме само аз и секретарката и пишем фактури", сподели Манчев. „Компанията ни върти оборот между 30 и 50 милиона евро, а това е много за България. Натрупахме опит с годините - повече от 22 години като частна компания. Тя има своята уникалност и е потребна някому", похвали се той.

 

Еротичният модел в НЕК е там благодарение на Богомил Манчев?

Само преди два дни мрежата достигна нови висоти на високо напрежение заради разкритието, че еротичният модел Елена Бончева работи в НЕК...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика