Борисов на среща с млади представители на ГЕРБ, отправи нови обвинения към Радев и служебния кабинет (ВИДЕО)

6571
Борисов на среща с млади представители на ГЕРБ, отправи нови обвинения към Радев и служебния кабинет (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов провежда среща с млади представители на ГЕРБ, която се излъчва на живо във Фейсбук. Той им даде думата за кратка лична визитка и ги призова да го слушат. Повечето от тях споделиха пред бившия премиер, че са "силно разтревожени от настоящата политическа ситуация в страната".

Борисов разкри, че в Русе се залага на млад областен ръководител на партията. Това е 21-годишният Георги Кръстев, който е студен трети курс по право. Той ще заеме мястото на досегашния координатор Пламен Нунев.

Журналист посочи защо няма как да има преход след ГЕРБ - без разчистване на калинки

"Значи, да се опитаме да си представим плавен преход след управлението на ГЕРБ, без разчистване на калинки. Онази по инвестициите, с д...

След това Борисов се впусна в нови критики по адрес на служебния кабинет и президента Румен Радев.

"Започва да се появява страхът отново в хората. Сега еднолична власт, точно като 1944 г. - един човек казва кое е добре и кое зле. Страхът хората ще го усетят много скоро. Вчера вътрешният министър си позволи да раздава присъди и да нарича хората престъпници. Ние оставихме пълна хазна", коментира по време на срещата Борисов.

"Вадете изказванията на Радев - който казва, че сме оставили хазната празна, а служебният министър казва, че има пари. Кой от двамата лъже? А те продължиха мерките, и добавката за пенсионерите, но сменят шефове, за да предизвикат страх и притеснение в администрацията", посочи лидерът на ГЕРБ.

Това влизане през задния вход, този опит за преврат, който опитаха да направят, бях сигурен, че нещата ще се развият така, както се развиха. Този август месец е най-отрезвителният период, много важни поуки си извадих. Показаха ми колко коварни могат да бъдат", заяви Борисов.

"Нека да излезат и кажат има ли нерегламентирани записи. Вече стана една седмица, ние само четем за шпионски скандали, нека кажат има класифицирана информация", каза лидерът на ГЕРБ.

Шефът на ДАНС ще бъде освободен, ето кой е наследникът му

Министерски съвет взе решение за освобождаване на председателя на Държавната агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгие...

"И за миграцията, те мислят, че е лесно. Как ни атакуваха, как я заварихме границата, допълни Борисов.

"Когато се подменят ръководителите, не само на службите, а и областните директори, те скоро ще получат задачи от политическите опоненти, но там им обещавам, че ще имат проблем", заяви той.

"Тези хора нямат граници, но можеха да изчакат. Няма служба, няма министерство или семейство без слабост. Няма идеално нещо. Да кажат, че го отстраняват, защото ходи небръснат на работа или ходи с шарени чорапи. Но да кажеш, че му липсва почтеност на човек, който в НАТО е подкрепен с докладите си и по темата с руските шпиони, към кой не е почтен, попита бившият министър-председател по адрес на уволнения директор на ДАНС Димитър Георгиев.

Те партньорите работят бавно, видяха, че ние сме първи, но има и мощна антиГЕРБ вълна и наблюдават, слушат и ще се произнесат. Ние няма да харчим нашата младежка сила по тези неща".

От своя страна бившият министър на икономиката Лъчезар Борисов изрази на срещата опасенията си, че мерките за бизнеса са спрени в момент, когато предишното правителство е успяло да прекара бизнеса през пандемията, без да има фалити на фирми и бизнеси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Плажове вече по закон трябва да са достъпни хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Петков: Пеевски и Борисов не притежават тази държава (ВИДЕО)

ПП-ДБ, БСП, "Възраждане" и ИТН свалиха председателя на парламента (ВИДЕО)

Пеевски за обединението срещу Желязков: Видяхте неограничения кеш на коалицията на пудела (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика