Борисов пак атакува Бареков и настоя за избори 2 в 1

28207
Борисов пак атакува Бареков и настоя за избори 2 в 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов за пореден път атакува Николай Бареков и настоя за избори 2 в 1. Лидерът на ГЕРБ направи това на влизане в Народното събрание тази сутрин. "Къде е логиката партия, която не се е явявала на избори, да държи парламентарното мнозинство на БСП и ДПС, попита риторично Борисов. - При тези антилогични, неестествени състояния на държавата, нищо добро не ни очаква". Така лидерът на ГЕРБ коментира позицията на "България без цензура" на Николай Бареков да подкрепя правителството до изборите за европейски парламент на 25-и май.

"Няма дясноцентристка и нормална демократична партия, която не ден, час да даде повече на това правителство, заяви Борисов и продължи за "България без цензура": Това е тезата на БСП и ДПС. Нито за момент не ме учуди като изказване. Къде е логиката на 25 май да има избори и след 3-4 месеца пак държавата да харчи 20 милиона за нови?! Какво ще се случи лятото – юни, юли, август, за да похарчим нови 20 милиона? Освен да се увеличи дългът и да се откраднат още пари от тази коалиция. Каква е причината да не са изборите 2 в 1. Още повече, да допуснем, че септември има избори и ново правителство – точно тогава това правителство трябва да направи новия бюджет на държавата. Това правителство ще влезе с 5-6 милиарда по-малко и унищожен кредитен рейтинг не само на държавата, а и на НЕК. Как тогава правителството ще си направи бюджета? И ще влезем следващата зима с правителство, което виси във въздуха. Отново тежки дни, отново пропуснати години за тази държава".

Борисов стреля с тежката артилерия, предупреждава ДАНС и МВР

Подменят се значимите за обществото теми. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти по време на днешното заседание на На...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика