Борисов: Предупредих Слави, че Христо Иванов и Мая Манолова ще го обикалят за постове

16999
Борисов: Предупредих Слави, че Христо Иванов и Мая Манолова ще го обикалят за постове
Снимка: Стопкадър

Бойко Борисов припомни, че е предупредил Слави Трифонов, че Христо Иванов и Мая Манолова ще го обикалят за постове. И допълни, че точно както е казал, на тъмно са се водили разговори, въпреки че протестните партии са говорили, че ще обсъждат всичко публично. "Няма лошо лидерите да се срещат и да обсъждат. Но това трябва да е ясно - кога, кой с кого говори", каза Борисов. "Съберете се: Мая министър- председател, Корнелия Нинова и Хаджигенов - вицепремиери. Да покажете какво можете. А сега един човек ме срещна и ми каза: "Връщай се и бий тия гадове". Казах му, че на нас не ни трябват външни врагове, ние сами сме си достатъчни", каза Борисов. Той продължава срещите си с членове и симпатизанти на партията в Перник, където заедно с бишият финансов министър Кирил Ананиев е по повод 14-годишнината на ГЕРБ в града.

За вчерашното интервю на Слави Трифонов бившият премиер каза: "Той заслужава уважение. Като е казал, че няма да прави правителство, това е. Корнелия Нинова се радва като дете на играчка. Никой не иска с нея, но тя ще прави разговори. С кого? Само, за да направят така, защото на Радев не му харесвало. Избори 2 в 1, само и само да спечели Радев", каза Борисов.

"Още кога казах, че тези няма да направят правителство, ще държат всичко, за да може Румен Радев да управлява. Първите лъжи на Радев бяха, че всичко било похарчено. Да се правело нещо, но без лидери. Защо? Като се издъните да хвърлите министрите в коша. Половин милиард за избори. Била скъпа демокрацията. Била скъпа, но е и отговорност. "Да, България" каква консервативна партия била, тя си е социалистическа", обърна се към симпатизантите си Борисов.

Борисов се завръща - но се завръща в хаоса

Социологическо проучване на "Маркет линкс" хвърли в смут опозицията, която формално се опитва да състави кабинет, а реално просто очакв...

За служебното правителство той каза: „Най-много ме дразни като кажат, че ще пращат хора на границата. Ние бяхме направили да няма нулева миграция. Отидох в Брюксел и донесох 360 млн. лв. на България за границата. Сега щели да правят нови центрове. Само ще похарчат едни нови пари. Външната политика е пълен провал", коментира Борисов. 

"Как ще изчегърташ първата и втората политическа сила? Ще се учудя, ако Корнелия Нинова започне да говори, след като три партии са й казали, че няма да правят коалиция с нея. Кога стана лош колегата Слави Трифонов? Всички, като при мене, са ходили да клечат в офиса му. Ние разбрахме ли кога Христо Иванов или Мая Манолова са били при Трифонов? Не го разбрахме. И чак когато им е отказал, стана лош", допълни Борисов. 

„Като прочетох какви неща пишат за Слави ми стана много криво, защото съм чел същите когато се повреди колесника на самолета, или пък когато се контузих. Пишеха същите тези хора“, заяви Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Последен ден за регистрация на партиите за изборите 2 в 1

Кабинетът "Главчев" на първа среща със земеделския сектор

Делян Пеевски лично поканил Елена Йончева да влезе в листата на ДПС за евровота

Антоанета Цонева: 80% от ръководните постове в РИК-овете са на ГЕРБ и ДПС

ГЕРБ, ДПС и БСП провалиха първото заседание на комисията за "Турски поток"

Кога идват първите осем F-16 Block 70? Министърът на отбраната с график

Въпреки трусовете: ПП-ДБ обявиха, че се явяват заедно на изборите 2 в 1

Рашков напусна комисията за "Митниците": ДПС го "захапаха" за снимките, а той обеща да ги научи да не купуват гласове

Бивш главен секретар на МВР: Стефан Димитров е ходил и на банкет на КАТ

Тристранката обсъжда утре обезщетенията при безработица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика