Борисов за служебното правителство: Дебили! Толкова са нагли и брутални (ВИДЕО)

9452
Борисов за служебното правителство: Дебили! Толкова са нагли и брутални (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Той е откачен човек, тези са такива негодници. Тези хора са толкова нагли, толкова брутални, дебили! Каква връзка, ние го яздим от сутрин до вечер?! Ако и тая глупост наистина е казал, цялото ми възмущение се пренася върху тези хора вече. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира призива на министъра на правосъдието Иван Демерджиев да се разследват връзките между "Сиела Норма" и бившите управляващи. 

Коментарът му беше по повод всички скандали около машинното гласуване от последните дни. "Я им вижте родословните връзки кой на кой е близък", призова от своя страна Борисов.

"Хаосът продължава на пълни обороти. От събота обясняваме какво готвят и какво правят. Показвахме ви. Флашки, машини, бяла пластика", заяви Борисов, цитирайки няколко материала на Actualno.com за разнопосочните послания на фирмата-доставчик на машините.

"Сутринта уважаваният от мен Цветозар Томов от ЦИК каза, че новите 199 машини в склада на "Сиела Норма" напълно са изненадали ЦИК", припомни той и уточни, че се иска използването на 427 устройства за ремонт на машините в изборните секции. Лидерът на ГЕРБ уточни обаче, че указанията за ремонт на устройствата не са такива и допълни, че някой се опитва да убеди обществото, че тези машини са купени "я за да им се вземе батерията, я кабела".

"Най-важната работа през цялата година - президентските и парламентарните избори в неделя, се аутсорсва на една фирма. Те изцяло се объркаха и започнаха да изглеждат комично. Да не направя същия лапсус като Радев, който каза, че всичко на изборите зависи от манипулацията на изборите, но се поправи, че било от мотивацията. Сега ще му се карат", добави бившият премиер.

Борисов продължи с нищене на машинното гласуване, вече на тема "флашки" (ВИДЕО)

Вярно ли е, че са пристигнали близо 16 000 флашки (28 кашона) за машините за гласуване? Тези флашки ще бъдат ли ползвани за изборите на...

"Ако ние сега бяхме в управление и двама братя, сестра, баща и четирима души държат ключовете, кодовете и целия софтуер, какво щеше да се случи", попита лидерът на ГЕРБ.

"Внасяме в ЦИК писмо, с което искаме независим одит за машините на гласуване. Искаме ЦИК да осигури прозрачност за договора за доставка за тези машини. Това не го казвам аз, а Христо Иванов от 4 януари 2021 г. С две ръце ви подкрепяме искането и настояваме то да стане факт", обясни той.

Той обаче добави, че изцяло застава зад Лозан Панов, който е подкрепен от "Демократична България", но вчера заяви, че ДБ ще извърши преврат, заради евентуална коалиция с БСП.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

БСП ще праща доклада за "Боташ" на Европейската прокуратура (ВИДЕО)

Рюте към Главчев: Ще съдействаме пред Австрия за пълноправното ви членство в Шенген

Лорер: Никой не ни е питал за нищо в служебния кабинет, хора на ПП няма (ВИДЕО)

Борисов обяви ядосан, че вече не иска смяна на външния министър (ВИДЕО)

Пеевски: Утре може да няма президент (ВИДЕО)

Официално: Без заседания на парламента по време на предизборната кампания

Митов: Указът на президента за назначението ми е тест за него (ВИДЕО)

"Възраждане" ще внесат доклада за "Боташ" в прокуратурата

Главчев към Радев: Който осуети предложените министри, ще носи отговорност

ПП-ДБ искат извънредно заседание на парламента за "Боташ" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика