Борисов заплаши: Който отиде в служебния кабинет, забравя за ГЕРБ

3181
Борисов заплаши: Който отиде в служебния кабинет, забравя за ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Който отиде в служебния кабинет, забравя за ГЕРБ, защото тези два месеца ще ни ги приписват, че все едно ние управляваме. Това каза пред журналисти в парламента министър-председателят Бойко Борисов, предаде Агенция "Фокус".

Росен Плевнелиев изкара един изключително успешен и труден мандат, коментира премиерът. "Плевнелиев имаше много тежки години. Веднъж след Орешарски, веднъж след мен - два пъти прави служебен кабинет", поясни той.

Борисов не дочака да гласуват оставката му, напусна пленарна зала

Премиерът Бойко Борисов напусна пленарна зала на Народното събрание и не дочака депутатите да гласуват оставката му. С думите "Благода...

"Безотговорно ще е ако Румен Радев дезертира и прехвърли цялата отговорност на Росен Плевнелиев", каза още пред журналисти премиерът Бойко Борисов в НС.

Попитан дали, ако спечели парламентарните избори, ще се кандидатира пак за министър-председател, той отговори: "Естествено, ако победим на парламентарни избори. След парламентарните избори ще се види кой кой е. Аз настоявам въпросите от референдума да влязат веднага и да послужат за следващите парламентарни избори. За мен винаги е било важно какво казват хората и когато съм управлявал и съм тропал по масата и съм казвал "това е правилното", то е било на фона на победата".

По думите му неговите избиратели са разбрали, че от ГЕРБ са прави. "В тази ситуация със стоенето на власт щях да напомням на Сергей Станишев. Не искам да напомням на тези хора", каза още Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика