БСП закри предизборната си кампания с възстановяване на плочата на Паметника на съветската армия*

5533
БСП закри предизборната си кампания с възстановяване на плочата на Паметника на съветската армия*
Снимка: bsp.bg

С концерт пред Паметника на съветската армия в София БСП закри предизборната си кампания. Като част от събитието, социалистите започнаха възстановяване на счупената плоча на монумента.

С български възрожденски песни социалистите се събраха пред паметника. "Днес отново се обръщаме към вас за подкрепа, отново се обръщаме към вас да излезете да гласувате, защото е важно България да има лява, социалистическа партия в българския парламент. Българското правителство да изпълнява лява, социална, социалистическа политика. Всеки глас, даден за БСП, е глас за мира, глас против изпращането на оръжия за Украйна, глас да не бъдат изпращани наши войници в този конфликт, това е глас за овладяване на инфлацията и високите цени, глас България да има работеща икономика, работещо селско стопанство и спокойни граждани, както и глас против опорочаване на образователната система на България, както и против навлизането на така опасната джендър идеология", заяви Георги Свиленски.

"Да, можем да не допуснем оръжия за Украйна, можем да не допуснем България да бъде въвличана в конфликта, можем да спрем ръста на цените чрез налагане на таван на цените, можем да предотвратим навлизането на джендър идеологията", допълни той.

След изказването му млади социалисти започнаха възстановяване на плочата на Паметника на съветската армия. 

Закриването на предизборната кампания на БСП бе съпътствано от протест срещу събралите се. Демонстранти преминаха покрай Паметника на съветската армия и скандираха срещу социалистите. Протестиращите обаче бяха ескортирани от полиция и до сериозни инциденти не се стигна. 

*Публикацията е съгласно договор за информационно обслужване, сключен между ПП "БСП" и "Уебграунд Груп" АД за предизборна кампания за Парламентарни избори 2023 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com