Депутат от ИТН иска да докаже пред детектор на лъжата, че не е човек на Маджо

2957
Депутат от ИТН иска да докаже пред детектор на лъжата, че не е човек на Маджо
Снимка: БГНЕС

Заявеното от Татяна Дончева, че Маджо (вероятно, визирайки Младен Михалев) стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация, обяви в неделя вечерта депутатът от "Има такъв народ" Ивайло Кожухаров. Реакцията му е провокирана от интервю на Дончева пред БНР, в което тя заяви: "Маджо не стои зад Трифонов - той само му е дал един депутат за министър на туризма".

Кожухаров твърди, че не познава Маджо и е готов да се подложи на детектор на лъжата, за да го докаже. "Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението" - обръща се депутатът от "Има такъв народ" към Татяна Дончева.

Публикуваме пълния текст на позицията на Ивайло Кожухаров:

"Днес 29.08.2021г., в опита си г-жа Татяна Дончева да оправдае своето присъствие в политиката, в предаването „Неделя 150“ по БНР, си позволи за пореден път да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както ПП „Има такъв народ“, така и по адрес на нейния лидер, но и по мой адрес. Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация.

Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е начин на мислене, който явно е закодиран дълбоко в тяхната същност и се проявява по един и същ начин, независимо от поредния политически проект, зад който те се крият.

Уважаема г-жо Дончева,

Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението. Моят опит е доказан и с удоволствие ще Ви запозная с него, ако желаете. И защото силата е в истината, аз мога да заява, че това, което съм постигнал в своята кариера е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия. Посоченият от Вас бизнесмен, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него. Аз заставам зад всяка една от посочените по-горе думи, включително бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, но дали Вие с Вашата история зад гърба си бихте се осмелили да направите същото?"

Припомняме, че в друго интервю, преди година, Татяна Дончeва направи друго твърдение: „Като част от СИК Борисов има ангажименти към СИК – Маджовци, Маргини и всякакви продължения. Има ангажименти към Домусчиев, следете раздаването на концесиите на пристанищата. Домусчиев има аспирации да получи всички пристанища по морето, а пък ТИМ да се задоволи с пристанищата по Дунав“. Цялото интервю четете ТУК: 

Татяна Дончева: Като част от СИК Борисов има ангажименти към Маджовци, Маргини и подобни

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Желязков с първи думи за исканата му оставка (ВИДЕО)

"Не съм предлагал нищо": Срещата премиер-президент приключи безславно

БСП иска оставката на Росен Желязков

Войната в Близкия Изток помага на Путин, трябва военна помощ за Украйна: Говори министърът на отбраната

Радев и Главчев обсъждат исканите смени в кабинета

Борислав Цеков: Ако внесат вот на недоверие, ще нарушат Конституцията

Елена Йончева: Мигрантите ще бъдат връщани обратно

Гроздан Караджов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искаха да покрият скандала около Нотариуса

Бойната група на НАТО у нас получи висока оценка

Нанков: Лъжа е, че настоящият регионален министър е кадър на ГЕРБ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com