Доброслав Димитров от ГЕРБ напуска парламента

27467
Доброслав Димитров от ГЕРБ напуска парламента
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров напуска 42-рото Народно събрание, предаде Фокус.

В свое съобщение Доброслав Димитров заявява: "Моето излизане от 42-то Народното събрание не е нито “внезапно” нито “изненадващо” - ръководството на партията беше уведомено за това мое намерение преди повече от 7 месеца.

ГЕРБ със 7 кандидатури за членове на ЦИК

ГЕРБ излезе със седем предложения за нови членове на Централната избирателна комисия, предаде БГНЕС. Броят на кандидатите, които предл...

Причината е желанието ми да продължа своята специализация в чужбина, което автоматично поставя групата на ГЕРБ да работи с един човек по-малко. Моето излизане позволява на групата да продължи да работи пълноценно в пълния си състав.

Благодаря на всички и най-вече на ръководството за подкрепата и разбирането. Аз оставам част от ГЕРБ и партията ще продължи да разчита на мен".

Председателят и ръководството на ПП ГЕРБ бяха информирани през миналата седмица от народния представител Доброслав Димитров, че желае да напусне Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Мотивите на Димитров са лични и са свързани с предстоящата му специализация в чужбина. Доброслав Димитров подчерта пред ръководството на ГЕРБ, че смята, че дългото му отсъствие не е ползотворно за работата на парламентарната група и затова напуска Народното събрание, за да може мястото му да бъде заето от следващия кандидат в листата на партията. Доброслав Димитров, който е сред учредителите на ГЕРБ, остава член на партията и ще продължи да подпомага ГЕРБ експертно в сферите, в които е компетентен.

Бареков пак дразни Борисов, ГЕРБ иска доказателства за приказките на бившия журналист

Твърденията на Николай Бареков, че Бойко Борисов може би участва в кръгове за пране на пари и че е свързан със собствеността на Нова те...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика