X
 
 

Другарски нападки по телевизията - Мерджанов атакува Овчаров по линия "Лукойл"

2018 4
Другарски нападки по телевизията - Мерджанов атакува Овчаров по линия "Лукойл"
Снимка: БГНЕС
Благодарение на това задкулисие Румен Овчаров беше член на борда на "Лукойл" – и по времето на кабинета "Орешарски", и по времето на управлението на Бойко Борисов. Като въставаш срещу това задкулисие, трябва да се разграничиш изцяло от него. Това заяви Атанас Мерджанов, едно от най-разпознаваемите лица в БСП, които са настроени срещу сегашния председател на червените в оставка Корнелия Нинова.

Тезата на Мерджанов е, че големият въпрос е как един лидер като Корнелия Нинова ще убеди избирателите, че БСП е алтернатива, когато няма пълно разграничение от задкулисието.

Нинова: Избирателите наказаха всички партии, започва промяна

През последните 2 години БСП не успя да убеди българските граждани, че е по-различна от управляващите от ГЕРБ. Това призна лидерът на л...

Хората искат една позитивна визия за Европа, дайте да спрем с тези скандали – това било казано на Национален съвет по време на предизборната кампания, добави Мерджанов. Той изрази съмнение и, че оставката на Нинова била "мимикрия".

Ако не постигнем разбирателство какво да е управлението на страната, не ни чака нищо добро, каза Мерджанов, изразявайки увереност, че БСП ще загуби и на местните избори, ако продължава така. Той поиска всичко да тръгва от местните избори и настоя, че трябва да бъде избран временен заместник на Нинова и да се гласуват правила как да стане това, но смяната да стане след една година, а не сега, с общ пряк избор преди местните избори, защото няма време.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • ИМПЕРИАЛИСТ 3 ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 месеца Профил на трол?
  Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим!
 • Мерджанов ли? "Той е като пеперуда, която се върти около лампата!" 2 Мерджанов ли? "Той е като пеперуда, която се върти около лампата!" преди 6 месеца Профил на трол?
  Eксразузнавачът Красимир Райдовски прави по "списък" безпощаден анализ на бившите съпартийци в БСП: За Атанас Мерджанов, шеф на пресслужбата по време на управлениетона Жан Виденов, смята, че той е от онази категория български политици, които винаги са пърхали около слънцето. " Ако през 1995 година не бях го прибрал от улицата, Мерджанов може би щеше да лежи в затвора, заедно с ви виж още ›› дния строителен предприемач на “Градът на мечтите” - Соломон Анжел, защото работеше за него заедно с Елена Вълчева, дъщерята на Тодор Вълчев - тогавашният гуверньор на БНБ. Какво може да работи заедно с Анжел един социолог? Сигурно е крал заедно с него! Елена Вълчева пък му се правеше на “връзки с обществеността”...Та, ако тогава не бях го прибрал в Министерския съвет, когато съдеха Анжел, че е измамил клиентите си, той щеше да влезе в затвора заедно с него", разказва Райдовски в интервю за "Шоу". "Назначих го в Министерския съвет и оттам му тръгна кариерата. Първо в Центъра за масова приватизация на Калин Митрев. Но той се скара с него! Имаше напрежение в отношенията им, не знам по каква причина - може би кой да го извади по-голям! Тогава го прибрах в Пресцентъра на МС при мен. Мерджанов е емблема на поведение в БСП! Той е като пеперуда, която се върти около лампата! Навремето се смяташе за човек от най-близкото обкръжение на Жан Виденов, от т. нар. жановисти. След това стана човек на Първанов, след това - човек на Станишев, и сега е човек на Мишо Миков! Не знам, на базата на какви взаимоотношения е сега човек на председателя, но при всички случаи не е на базата на сексуални взаимоотношения, защото Мишо Миков е доказал, че не е педал! Според най-новото изследване на “Галъп”, България била рай на гейовете на Балканите! Българската социалистическа партия пък е рай за политическите гейове! Мерджанов е представител на този тип български народни представители, които след приключването на всеки мандат на парламента, излизат от него лично обогатени – с нови коли, с жени, с нови деца и ... с десетина килограма плюс! Той е от категорията политици, а те 99 процента са такива, на които властта въздейства като сексуален стимулатор! Този разврат, който се вихри в българския парламент, никъде го няма! Българският парламент е едно уютно гнездо и на политическите травестити в България, и на политическите гейове! Аз приемам сексуалните гейове, но не мога за нищо на света да приема политическите гейове! Източник: faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/krasimir-raydovski-atanas-merdzhanov-shteshe-da-lezhi-v-zatvora-zaedno-s-anzhel-no-go-pribrah-v-ms-27875
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Явно Райдовски е захранвал резервната скамейка на БСП с калпави играчи, а после ги плюе. Ами от къде да вземе свестни? Нали и царя с такива се обзаведе...
  : 1 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Мерджанов много елегантно връзва кънките на стрина Нина, като казва сега да се сложи временен заместник, а много по-късно да се избере легитимен лидер. Като я отлепи от властта, лесно ще я прати в небитието. Според мен всяка оставка трябва да се гласува утвърдително, защото:1. Ако е направена лицемерно - да се накаже лицемерът!; 2. Ако е искрена, значи човекът има обективна причина да се откаже и виж още ›› трябва да се съгласим с него!