ГЕРБ и ДПС са едно, Станишев е тапа, а Волен се продал на турците, според Бареков

37187
ГЕРБ и ДПС са едно, Станишев е тапа, а Волен се продал на турците, според Бареков
Снимка: БГНЕС

"Бях във всяко кътче на България и с това си обяснявам нашия успех. ДПС накупиха много цигански гласове". Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия "Всяка неделя" Николай Бареков, лидер на "България без цензура". Той е категоричен, че неговата партия е изместила ДПС от политическия център.

"ДПС и ГЕРБ като партии изключително много си приличат, защото концентрират в себе си огромни властови ресурси и работят в много добра симбиоза, коментира Бареков. - Аз се радвам, че кметовете на някои големи градове, които са от ГЕРБ, ми честитиха. Поведението на Станишев е неадекватно от самото начало. БСП се сгромоляса, но тук Станишев имаше един ход. Той трябваше да си подаде незабавно оставката, да поеме отговорност и да остави неговата партия сама да намери изход от тази ситуация. Вместо това, той стои като една тапа. Проблемът на господин Сидеров пък е, че продадоха партията си на ДПС. От ЕНП ни поздравиха. Аз лично по моя инициатива държа връзка с АЛДЕ. Пътувам във вторник за Брюксел, ще имам срещи с ключови представители на тези формации, ще видим какво ни се предлага. Ние сме за националните държави, не искаме европейско правителство да управлява българския народ".

Каракачанов: Бареков вярваше, че като обещае на ромите образование, те ще гласуват за него

Кампанията на коалицията между „България без цензура” и ВМРО е категорично под 2 млн. лева. ВМРО е дало малко над 500 хил. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика