Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ГЕРБ каза кога ще представи коалиционното споразумение

01 март 2024, 15:04 часа • 2015 прочитания

На 5 март (вторник) ГЕРБ ще представи проекта си за коалиционно споразумение с "Продължаваме промяната-Демократична България", съобщиха от пресцентъра на партията на Бойко Борисов.

От информацията става ясно, че тогава ГЕРБ ще проведе Национално съвещание на партията, на което председателят и ръководството на партията ще представят документа. Целта е той да бъде подписан и да важи до края на мандата на 49-ото Народно събрание. Още: Борисов призова Кирил Петков да спре с припряността и с медийните изяви (ВИДЕО)

"По време на Националното съвещание ГЕРБ ще отговори на всички публични въпроси и условия, поставени през последните дни и часове от лидерите на ПП-ДБ", съобщават от партията.

На съвещанието ще присъстват членовете на изпълнителна комисия на ГЕРБ, народни представители на партията, областни координатори, кметове на общини и райони, избрани от ГЕРБ, общински и районни ръководители на партията. Още: Борисов: Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки (ВИДЕО)

Припомняме, че по-рано тази седмица Борисов обяви, че няма да приеме меморандума, представен от "Продължаваме промяната - Демократична България", а вместо това ще поиска коалиционно споразумение за общо управление през следващите 3 години. Това обяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг след среща между партийното ръководство и парламентарната група.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес