ГЕРБ на рождения си ден: България става все по-добро място за живот

3586
ГЕРБ на рождения си ден: България става все по-добро място за живот
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ГЕРБ честити на структурите и членовете на партията 11-та годишнина от създаването ѝ, като описва поредица от успехи на управлението и уверява, че България става все по-добро място за живот.

Писмото, разпространено от пресцентъра на управляващата партия, е подписано от лидера и премиер Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Започвайки с основаването на ГЕРБ на 3 декември 2006 г., те подчертават успехите на трите правителства на партията, като посочват, че тяхната цел е била "да сложим край на безпринципното управление на България".

Борисов благодари на членовете и симпатизантите за ЧРД на ГЕРБ

Благодаря на всички членове и симпатизанти на политическа партия ГЕРБ за усилията, които вече 11 години полагате, за да може страната н...

Уточняват, че неизменният успех на изборите в последното десетилетие се дължи до голяма степен на решението на партията да носи ясна отговорност за управлението на страната, като се явява сама на вот и търси възможност да управлява сама или "единствено с партии в център-дясно и след подробно разписано коалиционно споразумение". Напомня се, че за 11 г формация е допуснала само една сериозна изборна загуба (на президентския вот през ноември 2016 г.), която "ни отрезви и ни направи по-силни".

В писмото се изброяват подробно икономическите успехи на правителствата си и се допълва, че те биха били недостатъчни, ако не вървят заедно с повишаването на качеството на живот на хората чрез строежа и ремонта на пътища, автомагистрали, пречиствателни станции, софийското метро.

Като успех на кабинетите се подчертава отказът от вдигане на преките данъци, утвърденият ръст на пенсиите и минималната работна заплата, отделените средства за здравеопазване и образование и международното признание на България като "лидер и крепител на стабилността на Балканите" и "във важен фактор при взимането на решения за бъдещето на Европа в Брюксел".

"Въпреки всички конспирации и саботажи от страна на опонентите ни, правителството ни ще запази стабилността в държавата. Ще го правим не заради председателството на ЕС, а заради българите. Защото ние обичаме 100% от българския народ и работим за доброто на всички", декларира ГЕРБ.

БСП се отмята от идеята за ревизия на прехода, смята Велчев

БСП се отмята от първоначалната идея за ревизия на прехода, смята Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, по повод пре...

Премиерът и заместниците му напомнят на съпартийците си да се пазят "от всичко порочно, защото грешките няма да се толерират" и ги уверяват, че усилията на всеки се виждат и оценяват.

"България става все по-добро място за живот, където децата ще имат по-добър живот от този на родителите си!", завършва писмото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика