Главчев: Групата на ГЕРБ е стабилна

16696
Главчев: Групата на ГЕРБ е стабилна
Снимка: БГНЕС

ПГ на ГЕРБ е стабилна, заяви заместник-председателят на парламентарната група Димитър Главчев по повод поредното напускане на народен представител от групата. Днес това бе Светлин Танчев, предаде БГНЕС.

И вчера, и днес имахме събиране на групата, така че в това отношение въобще не трябва да имате никакви колебания, както нямаме и ние, продължи Главчев. Колегата Танчев до този момент не е изразявал никакви различни мнения или някакви съмнения от това, че неправилно действа нашата група, така че не мога да ви кажа какви са неговите мотиви да подаде молбата, коментира Главчев.

Депутатът Светлин Танчев напуска ГЕРБ

Народният представител Светлин Танчев напуска парламентарната група на Бойко Борисов и става независим депутат, съобщи БГНЕС.Танчев нап...

"Мисля, че е крайно време и ние да започнем да задаваме въпроси - дали не е нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и второ, след като не е съгласен, да напуска и парламента. Това е най-нормалният жест, който би следвал такова нещо", заключи Главчев.

Тази сутрин председателят на парламента съобщи, че народният представител Светлин Танчев напуска парламентарната група на Бойко Борисов и става независим депутат. Танчев напуска ПГ на ГЕРБ по собствено желание. Без него ПГ на ГЕРБ остава с 95 народни представители.

Светлин Танчев е избран като народен представител в 26 Избирателен район София–област. По професия е финансист. Танчев е член на Комисията по вътрешна сигурност и председател на Групата за приятелство България – Аржентина.

Припомняме, че отцепването му от ПГ на ГЕРБ идва седмица, след като на 2 декември депутатът Георги Марков депозира молбата си в НС да напусне групата на Борисов и да стане независим.

Независимият Георги Марков иска да си остане член на ГЕРБ

Оставам член на партия ГЕРБ, заяви вече независимият депутат Георги Марков, който напусна парламентарната група на партията на Бойко Бо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика