Йордан Лечков се страхува за живота си

10737
Йордан Лечков се страхува за живота си
Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков се страхува за живота си. Притеснението си футболната легенда изрази при гостуването си в bTV, където говори основно за политиката и каза, че смята отново да се кандидатира за кмет на родния си Сливен, тъй като хората го искали. Освен това вицепрезидентът на БФС отново захапа Любослав Пенев, който след махането от треньорския пост в националния отбор се нахвръли на част от бившите си съотборници от "златното" поколение.

"Да попитам аз - А къде е Любо? Понеже аз обрах негатив, не разбрах защо, при положение, че съм вицепрезидент и пряк отговорник за националния отбор, редно е да му търсим резултати. За пръв път виждам подчинен да държи такъв тон към работодателите си. Десета година съм вицепрезидент във футболния съюз, такъв случай не съм имал досега", коментира Лечков.

Йордан Лечков съди държавата за 550 хил. лв.

Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков е завел дело срещу държавата по Закона за отговорност на държавата за нанесени щети на граждани. Т...

"Все футболният съюз и четвъртите в света са виновниците за футбола ни. Вижте каква ни е държавата. Футболният съюз не отговаря за частните школи, ние сме регулаторен орган", поясни вицепрезидентът на БФС.

"Вече 10 години сме ръководители, от първия треньор, досега при Петев, никой от футболния съюз не се е месил. Нека някой от треньорите да излезе и да каже, че сме му казвали да вземе този или онзи", подразни се Лечков на въпрос защо през годините вратари са били отписвани от националния отбор заради Николай Михайлов.

Попитан дали се страхува за живота си, вицепрезидентът на БФС каза: "Кой не се страхува в днешно време? Утрешният ден не е ясен. Пожелавам си здраве и успех в бъдещия си политически живот."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика