Кандидат-депутатът, "измъчвал нечий дядо": Извинявам се, ако съм наранил някого

10767
Кандидат-депутатът, "измъчвал нечий дядо": Извинявам се, ако съм наранил някого
Снимка: БГНЕС

Не се страхувам от заплахите на "Лични", нито от агенциите, които само чакаха повод да "разкрият" подлата ми същност, нито от "толерантния и добър" Борисов дето ще ми реже ушите. Това написа кандидат-депутатът от БСП Крум Зарков, който вчера в ефира на Нова телевизия се представи по с думите:

„Крум Зарков се казвам. Извинявайте, че закъснях, но с друга група ченгета от Държавна сигурност крояхме планове как да мъчим нечий дядо.” Опитът за шега не беше добре приет в социалните мрежи, явно принуди Зарков да се извини.

Нинова се оправда, че думите й за Борисов и демокрацията са изопачени

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви по отношение на изказването си към Бойко Борисов, че е крадец, че думите й са изопачени, тъй като ...

"Притеснявам се обаче, че с едно изречение, без да го искам, нараних хора, събудих у тях мъчителни спомени. За това - съжалявам", пише той в социалните мрежи.

"Генът е важен. Родовата памет също. Насилието е неприемливо, независимо дали идва от фашисти, комунисти или мутри. Моите детски спомени не са свързани единствено с ритане на топка и бране на джанки от съседния двор. Много от рано се сблъсках с безмилостно насилие. Но не съм бил насилник. И не мога да приема ежедневно да ме наричат кръвопиец, мъчител и какво ли не, само защото съм член на БСП.

Не че е важно, но Леонид Кацамунски /споменатият от Борисов мой дядо/ не е работил в ДС, а е бил прокурор, криминалист и следовател. Шеф е на Следствието след 1989г. и е подписал първите спогодби на България с Интерпол. Хората го уважават и обичат. Обичам си го и аз", категоричен е зарков.

Борисов съди Нинова, нарекла го крадец

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов завежда съдебно дело срещу председателя на БСП Корнелия Нинова. Това съобщиха от пресцентъра на партията....

По думите му нито Сорбоната, нито Science Po (в които е учил, бел. ред.) са го подготвили за дебата, в който сам се е въвлякол. "Но фактът е факт. Извинявам се на хората, които засегнах. А на онези, които се възползват, за да ме уязвят или сплашат им пожелавам много здраве", завършва кандидат-депутатът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика