Караджов подаде оставка като председател на транспортната комисия

3909
Караджов подаде оставка като председател на транспортната комисия
Снимка: БГНЕС

Оттеглям подкрепата си за правителството и подавам оставка като председател на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения. Това е написал депутатът от ПГ на Реформаторския блок Гроздан Карадов в профила си в социалната мрежа Facebook.

"Ще продължа да изпълнявам задълженията си на депутат от опозицията и вярвам, че това очакват от мен хората, които ме избраха за техен представител.

Гр. Караджов: Безнаказаността позволява гонките

Имаме законодателство, което покрива почти всички елементи на безопасността на движенията по пътищата. Тези гонки не са обхванати в ...

Знам, че те искат истинска съдебна реформа, а не фасадни действия, че им е писнало от задкулисни договорки и безпринципни ходове. До този момент никога не съм правил компромиси в работата си, не можех с мълчание да допусна това да случи за първи път. Призовавам всеки със своите действия да се разграничи от статуквото!

Днес мнозина измениха на думата си и застанаха срещу съвестта си. Но това е денят на истината, когато се вижда не само кой ‪#‎КОЙ‬ е, но и какъв е – какъв министър, какъв депутат, каква личност. Респект към Христо Иванов, който в много трудна ситуация и до последно отстояваше принципите си, бореше са за реформата и направи възможното за случването ѝ.

Днес, когато мнозина очакваха той да си замълчи, Христо Иванов се изправи и говори. Това ще правя и аз. Ще продължа да отстоявам реформаторските принципи и да работя за истинска съдебна реформа, която очакват нашите избиратели", пише още Караджов.

По-рано днес той изрази надежда, че „историческият компромис” за съдебната реформа от лятото ще си остане факт. Ако не, „ще трябва да се задоволим с ролята си на неуправляващи”, каза Караджов.

Борисов е приел оставката на правосъдния министър

Премиерът Бойко Борисов е приел оставката на правосъдния министър Христо Иванов. Заедно с министъра оставка за подали и тримата му за...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика