Каракачанов: МО изплаща своевременно дължимите данъци към общините

1291
Каракачанов: МО изплаща своевременно дължимите данъци към общините
Снимка: БГНЕС

Министерството на отбраната изплаща своевременно дължимите данъци и такси към общините. Това заяви в писмен отговор на депутатски въпрос министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Министър Каракачанов информира, че след извършена проверка на постъпилите от някои общини съобщения, след извършен анализ към 30 юни от страна на МО са погасени задължения в размер на 2 038 972,53лв. Извършено е плащане на задълженията със съответната отстъпка за 2018 година.

Марешки отново атакува Каракачанов и обвини ВМРО в лобизъм

Тази седмица малкият коалиционен партньор не знам колко дълбоко е изкопал дупката в дъното. Защото дъното беше достигнато със сформиран...

„Плащанията на данък недвижими имоти и такса битови отпадъци са извършени на основание обработени данъчни декларации за имотите в управление на Министерство на отбраната в общините и получените от тях справки. Ведомството не може да се ангажира с конкретна сума за задължения, тъй като размерът на същите е на основание решения на общинските съвети“, се посочва в отговора на министъра.

Предстои да бъдат погасени задължения към общините Бургас, Кюстендил, Стара Загора, район „Връбница/Надежда", Столична община и допълнително към община Пордим, поради промяна на обстоятелствата на имоти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com