Костадин Костадинов: Дори и мафията не посяга на жените и децата

22039
Костадин Костадинов: Дори и мафията не посяга на жените и децата
Снимка: Движение "Възраждане"

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов изложи допълнителни подробности относно случай, за който говори вчера (14 октомври). Става въпрос за случка, която той тълкува като посегателство над семейството ми. Ето и някои от акцентите в публикацията:

"Вчера над семейството ми беше извършено брутално посегателство. Трима субекти, представящи се за "журналисти", са издирвали непълнолетният ми син в училище, след това са намерили адреса, на който живеят децата ми с майка си и са се опитвали брутално, с непрекъснато звънене, тропане и блъскане по вратата, да ги извадят от жилището. След като подадохме сигнал до полицията и след като баща ми и мои приятели отидоха на мястото, за да защитят децата ми, случаят приключи. За вчера.

Какво всъщност се случи обаче? Още преди десетина дни ме предупредиха, че се подготвя поредна поръчкова клеветническа кампания срещу мен, планирана точно за първия ден на предизборната кампания, която почна вчера. Казаха ми също така и че ако тя не подейства, последното нещо, което ще предприеме мафията, е да ми посегне физически. Такива предупреждения получавам редовно и не ме е страх. Само че този път мутрите направиха нещо, което досега никой не си е позволявал - посегнаха на децата ми!"

"(...) Вчера разбрах, че съм откраднал повече от 2 млн лв от субсидията (нищо, че субсидията за 4 години беше 890 000 лв, одитирани 10 пъти от Сметната палата без нито една забележка); че съм имал 5 апартамента (нищо, че имам само една къща с ипотечен кредит за 27 години напред, която изплащам вече 2 години); че съм бил получил 1 млн лв от Сорос, че съм бил хвалил Байдън, че майката на моите деца имала 2600 кв.м площ в сграда на центъра на Варна, че освен мен и тя имала къща, че и двете къщи били на брега на езерото (нищо, че моята се намира на 1 км от езерото, а Велина естествено няма такава) и какво ли още не.

Вчера разбрах например, че единият от нашите общински съветници във Варна, Николай Костадинов, бил зам.-председател на Възраждане и освен това ми бил роднина. Сега следващото, което очаквам да чуя, е че Емил Костадинов също ми е роднина и че аз съм този, който преизбра Боби Михайлов начело на БФС. (..) Ето защо превантивно казвам, за всеки случай - не притежавам петролни кладенци, соларни паркове, частни острови и къщи на Ривиерата:) Путин не ми се обажда, не пия кафе с Байдън и не вечерям с Тръмп:)

Аз няма да се предам и ще боря до последно, до победа! Повярвайте и вие в себе си, повярвайте и в бъдещето на България!

Време е за Възраждане! И да не забравя да благодаря на моите приятели, които вчера буквално се втурнаха през глава от всички краища на Варна, за да защитят децата ми от престъпниците - благодаря ви, верни другари, и знайте, че и аз на свой ред ще сторя същото за вас и вашите семейства, ако се наложи!"

Костадинов посочва и изрично, че има преписка в прокуратурата за случилото се и че другата седмица ще бъдат заведени 2 граждански дела - едно за хулиганство и едно за клевета.

Пълната публикация можете да видите във Фейсбук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Осъдиха бившия депутат от ДПС Димитър Аврамов за подкуп

Бивш човек на Радев: Боричкат се две козлета, но всички на моста ще паднат във водата

Ще има отстъпления от списъка с министри: Политолог за ротацията

"Недопустимо, противоконституционно e": За грешките на преговарящите при президента говори доц. Наталия Киселова

Правителство или предсрочни избори: Габриел отива при Радев с окончателно решение

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха без коментари пред медиите

Желязков: Основната ни цел е премахването и на сухопътния контрол в рамките на Шенген

Слави Трифонов: На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед (ВИДЕО)

Анализатори: Спорът е за регулаторите и съдебната власт, а не за министрите

ЦИК обяви обществена поръчка за евроизборите с една особеност

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...