X
 
 

Красен Кралев отрече да има недекларирани имоти

1938 6
Красен Кралев отрече да има недекларирани имоти
Снимка: Стопкадър BTV
Като непознаване на закона, определи спортният министър Красен Кралев твърденията, че има недекларирани имоти. В интервю за bTV той заяви, че е проверяван многократно и подобни изказвания са лъжи.

"Когато не познаваш закона може да интерпретираш фактите по всякакъв начин. Декларираш имуществото, което притежаваш, когато влезеш във властта, като излезеш го декларираш повторно. Аз съм декларирал всичко, което притежавам през 2014 г., когато напускам парламента през 2017 г. пак декларирам с какво излизам. Когато влизам наново отново правя такава декларация. През 2015 г. и 2016 г. се декларира, само ако са настъпили промени", каза още Кралев.

Кралев: Понякога се представяме по-добре от най-развитите държави, по отношение организацията на спортни събития

България, Румъния, Гърция и Сърбия подписаха първия официален документ за подготовка на общи кандидатури за домакинства на Европейско и...

Декларация на спортния министър от 2017 г. показва, че той има къща с двор в столичния квартал "Драгалевци", с площ от 815 кв. метра.

"Парцелът е закупен през 2005 г., до 2008 г. къщата се строи, затова е декларирана през 2014 г., през другото време имам Акт 16. Въведена е в експлоатация през 2013 г. Купих парцел, на който имаше стара постройка на 50 години, полуразрушена. През 2014 г. в декларацията ми присъства, къщата е подадена, подадена е и като излизам", каза министър Кралев.

В последната декларация на Красен Кралев има пакет от акции. "Имам портфейл от акции, който се мени постоянно, има инвестиционен посредник, който търгува с тях. Ти декларираш това, което притежаваш към момента", допълни спортният министър.

Красен Кралев каза още, че има кредит. "Аз съм проверяван като физическо лице от три правителства, имам ревизии на средствата от 2007 г. до 2012 г.", заяви той и посочи, че не е продавал гараж в столицата.

Не, не се опитвам да защитя Делян Добрев. Друго казвам.

Аз пък разбирам Делян Добрев, когато казва, че му е писнало - ако щете, защото някак ми изглежда по-симпатичен от останалите забъркани,...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Красимира Мендева 4 Красимира Мендева преди 9 месеца Профил на трол?
  Няма такава мръсна и долна пропаганда. Не мога да повярвам колко злоба има. Пияници като онази Томова от афера не спират да бълват фейк нюз и фейк нюз. Време е прокуратурата да се задейства!
 • Гогича 3 Гогича преди 9 месеца Профил на трол?
  Кралев е честен човек. Има си пари и няма за какво нито да краде, нито да укрива данъци и имоти. С каква цел човек, който дава толкова много лични средства за благотворителност и помага изцяло с идеята спортът да се развива ще прави такива мизерии? Това е пропаганда и то долна.
 • Кремена Илиева 2 Кремена Илиева преди 9 месеца Профил на трол?
  Всички, които плюят срещу Кралев, на практика плюят срещу родния спорт! Явно ги е яд какво е постигнал човека за толкова кратко време в спорта ни и си измислят какви ли не неща. Да, когато гроздето е високо е кисело, а вие плюещите мишки продължавайте да го правите, никой не ви отразява
 • Анонимен 1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  КРАДЛВ, "УМЕН И КРАСИВ" ГЕРБераст ;) Обяснява се като моме хванато на калъп "за не съм такава" А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
 • Камен 1.1 Камен преди 9 месеца Профил на трол?
  А ти като си такъв ербап защо не си покажеш самоличността? И когато си толкова смел защо не му го кажеш лице в лице? Всички сте едни долни хейтърски мишки, които се криете и се правите на тигри по форумите. Кралев не е откраднал и един лев, но благодарение на него спортът ни е във възход. Несериозно е да коментирам информациите, че не е декларирал имоти, те са несериозни
  : 0 !
 • Лъчо Терзиев 1.2 Лъчо Терзиев преди 9 месеца Профил на трол?
  Само едно мога да ти кажа наивен глупако няма смисъл от копи пейст .. да си смотан трол и да чакаш на 20 лева е срамно и да не знаеш какво е направил този г-н Кралев още повече .. Не пиши просто безмислени коментари ... Този човек направи адски много за спорта, откакто е спортен министър, а при него ще имаме и кандидатури за голям футболен форум от най високо ниво. Поощрява таланти, намира спонсор виж още ›› и, абсолютен спортен човек. Всичко, което се пише по негов адрес, са едни долни и мръсни лъжи. Кралев е декларирал всяка една стотинка и всеки един имот.
  : 0 !
Последно в Актуално