X
 
 

Красимир Велчев: Стабилността на държавата зависи от избора ни

562 1
Красимир Велчев: Стабилността на държавата зависи от избора ни
Призовавам всички българи на 26-ти март да излезем и да упражним правото си на глас, защото от нашия избор зависи стабилността на българската държава. Това заяви водачът на ПП ГЕРБ в 14-ти МИР-Перник Красимир Велчев в разговор със служители на предприятията "Колбасо" ООД и "Мелбон" АД. Той призова работниците и служителите да не се поддават на популистката риторика на голяма част от политическите сили ези, които се опитват да се заиграват със страховете на хората.

„Доверете се на партията, която предлага предвидими и реални политики и е доказала, че работи в интерес на българските граждани“, заяви още Красимир Велчев.

Кандидатът за народен представител и национален лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова подчерта, политическа партия ГЕРБ ще продължи да работи за устойчивото развитие на страната ни.

"В предизборната си програма поставяме акцент върху развитието, образованието и доходите на хората. Нашата задача е да заздравим връзката образование-кариера-доходи" , заяви Ирена Соколова. Тя обясни, че в програмата на ГЕРБ по отношение на образованието акцентите са няколко – грамотност, качество, инвестиции в учителите и професионално образование.

Евродепутатът Мария Габриел стартира национална кампания "Медена закуска"

Зам.-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата Мария Габриел поставя нач...

„Инвестицията в образованието, е развитие на грамотността и успеха на нацията и инвестиция в бъдещето“, каза още Соколова.

На срещата с работниците от фабрика за шоколадови изделия „Мелбон” Любка Димитрова-зам. кмет и трета в листата каза „Развиваме професионалното образование в активно партньорство с бизнеса. Най-значимите позитиви за учениците в дуална програма са, че тя ще им позволи да редуват теория и практика. Голямото предимство на дуалното обучение е, че за получават диплома за завършено средно образование, от една страна, а от друга – свидетелство за професионална квалификация с придобита трета степен. Фирмите също така инвестират в тези ученици. Те могат да дават и допълнителни стипендии”.

„Смело мога да заявя, че политическа партия ГЕРБ не дава напразни обещания. Видими са резултатите от нашите политики. Има още много задачи, които трябва да се свършат, предстои много работа, за да се постигне стабилност в държавата“, заяви д-р Александър Александров.

„Подкрепете ни, като изберете номер единадесет в интегралната бюлетина, за да продължим започнатото и да затвърдим развитието на България“, заяви седмата в листата на политическа партия ГЕРБ д-р Елза Драгомирова.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
    Да повторим думите на Вожда Борисов. Дано ни верват хората. Но ние знаем, че Борисов го е хванала деменцията и затова подаде оставка без да му я иска някой. Затова призовавам всички, които подкрепят референдума, да гласуват за партия, която не е била в НС или да не гласува. В никой случай за ГЕРБ или за БСП, или за РБ, или за Патриоти, ДПС и т.н. Тези гледахме достатъчно и са нагли и немощни да на виж още ›› правят нещо за нас