Марешки няма да се състезава да става президент, ще прави партия

1086
Марешки няма да се състезава да става президент, ще прави партия

Бизнесменът Веселин Марешки реши да не се опитва да става президент. Вместо това аптекарският бос, който напоследък стана по-популярен на пазара за горива, ще прави своя партия - за да разбие картела на пазара на горива, по негови думи в отворено писмо до медиите.

"От една страна, така ще мога да се концентрирам върху родолюбивото и патриотично дело - разбиване на картела в горивата. Картелът, който ежедневно ни ограбва и мародерства, не позволява на българския народ да живее добре, да има бъдеще за децата ни и за развитието на бизнеса”, пише Марешки.

Марешки пусна метан на половин цена в отговор на отхвърлянето на референдума му

Бизнесменът Веселин Марешки пусна метана на 79 стотинки. От пресекипа му разпространиха следното съобщение: "Анонимни депутати взривих...

Марешки не е доволен и от "конкуренцията" в президентската надпревара, която счита за "несериозност". "Така присъствието на смислени и сериозни кандидати за поста на държавен глава като Владимир Кузов, Кристалина Георгиева, Борислав Ноев, Мая Манолова, Цецка Цачева, Радан Кънев, Луна и т.н., на практика показва несериозността, с която партиите гледат на тези избори. И опитът им за пълно обезличаване на президентската институция”, отбелязва бизнесменът.

„В четвъртък, 14.07.2016 г., в 18:30 ч. в Добрич, в хотел "България", ще направим първата структура на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Не случайно избрахме това име. Вярвам, че е време за Освобождение. Ако преди 150 години сме говорили за физическа свобода, днес става въпрос за друг тип - свобода да не бъдем ограбвани, свобода да бъдем образовани, свобода да избираме как да живеем”, посочва той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика