Между Първанов и Станишев избирам Първанов, казва Желю Желев

29265
Между Първанов и Станишев избирам Първанов, казва Желю Желев
Снимка: БГНЕС

Трудно е да се каже кое е дясното. Нито ГЕРБ, нито Реформаторския блок, нито дори партията на Бареков имат аргументите да кажат, че са истинско дясно. Това каза пред bTV първият демократично избран президент на България Желю Желев.

Според него най-добър шанс за управление извън БСП и ДПС има коалиция между ГЕРБ и Реформаторския блок. Желев каза, че движението АБВ има шанс да разцепи БСП заради прекалената ѝ близост с ДПС. „Не изключвам по-младите хора с леви убеждения да се присъединят към Първанов”, каза Желев.

Станишев: Върнах дълга си към Първанов

Председателят на БСП Сергей Станишев отвърна на приятелския огън от страна на Георги Първанов. При гостуването си в "Шоуто на Слави" то...

Желю Желев заяви, че Сергей Станишев е по-близо до Русия, отколкото Първанов. Като пример той даде посещението на Страхил Ангелов в Сирия, което е знак, че Станишев не иска да си разваля отношенията с Москва.

Между Първанов и Станишев избирам Първанов. Станишев е закърмен с комунизма, той е от номенклатурно семейство.

Утре, в 11:00 час на „Дондуков” 2, ще се проведе „Съвет на президентите”. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Инициативата е на държавния глава Росен Плевнелиев и се провежда за втора поредна година.

Началото на инициативата „Съвет на президентите” беше поставено на 22 януари 2013 г., когато Росен Плевнелиев покани на „Дондуков” 2 предшествениците си на поста по повод приключването на първата година от своя мандат.

Ще пуснат запис за мен, който е монтиран в студио, казва Борисов

Утре се готвят да пуснат един запис, който е премонтиран в студия. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Всяка ...

Държавният глава Росен Плевнелиев ще приеме президентите на Република България - Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика