Михаил Миков получи обещания за победа в Стара Загора от млади социалисти

19496
Михаил Миков получи обещания за победа в Стара Загора от млади социалисти

Над 140 членове на Младежкото обединение в БСП се събраха в Стара Загора, където се срещнаха с лидера на БСП Михаил Миков и водача на листата на социалистите за областта Драгомир Стойнев. "Вашето присъствие е опровержение на аксиомата, че БСП среща повече симпатии у възрастните хора", каза пред младите социалисти лидерът на левицата.

Той призова младежите да убедят своите приятели и връстници, че младите хора по света трябва да изповядват левите идеи. Миков припомни един от най-големите проблеми – младежката безработица, както и това, което прави Европа и Партията на европейските социалисти за намаляването й.„Вие, младите, трябва със самочувствие да защищавате идеите на левицата. Имате всички основания да кажете : Ние сме от БСП”, каза още Михаил Миков.

Другите минават за малко – каквото могат, отмъкват и замъкват

Колко партии минаха през властта за последния четвърт век, уж завинаги, а всъщност само за малко и изчезнаха, заяви председателят на БС...

Той посочи още, че в Стара Загора Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ има млада листа, а Драгомир Стойнев е най- приеманият млад водач, което с помощта на Младежкото обединение ще привлече общественото внимание. "Сигурно е, че ние ще бъдем в следващото Народно събрание и ще бъдем силен фактор", категоричен бе Миков. Той връчи партийните билети на нови членове на БСП от младежкото обединение.

Лидерът на младите социалисти в Стара Загора Диана Михалева пък му подари специална пощенска марка с послание за победа. „Гълъбът е символ на полета към победата, така и ние Ви обещаваме да победим на тези избори”, каза Михалева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика