Николай Цонев удря Валери Симеонов, Татяна Дончева и Светльо Витков с авторски права

8661
Николай Цонев удря Валери Симеонов, Татяна Дончева и Светльо Витков с авторски права
Снимка: БГНЕС

Патриотичният фронт, Движение 21 и Глас Народен – всички тези марки са запазени в Патентното ведомство от бившия военен министър Николай Цонев, по негови думи. Той сподели пред bTV, че в съда струва 50 лева да запазиш марката, която се регистрира в Патентното ведомство. Припомняме, че Движение 21 е партията на Татяна Дончева, а Глас Народен е формацията на Светльо Витков.

Ако не си компетентен, трябва да си платиш, заяви Цонев, който счита действията си за ценен урок. Той е изпратил специално писмо до лидера на НФСБ Валери Симеонов и до председателят на парламента Цецка Цачева, с което предупреждава името „Патриотичен фронт” да не се използва – иначе ще си търси правата. Бившият военен министър добави, че е правил сериозна проверка кои марки са регистрирани и кои не – ГЕРБ, БСП, ДПС например отдавна били регистрирани като марки.

Associated Press съди ФБР заради подриване на авторитет

Американската информационна агенция Associated Press (АП) заведе иск срещу Федералното бюро за разследване (ФБР), създало фалшива новин...

Същевременно лидерът на НФСБ Валери Симеонов определи като смехотворни амбициите на Цонев да търси изгода от действията си. Какво да коментирам, поиска да се качи на влака, но му отказах, заяви в типичен стил Симеонов. От думите му стана ясно, че бившият военен министър е искал да се присъедини към „Патриотичния фронт”. Този човек ни беше министър на отбраната, опази Боже, добави лидерът на НФСБ.

За финал Цонев заяви, че ще участва на местните избори с партията си „Нова алтернатива”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика