Опит за покушение срещу Мартин Димитров заради КТБ?

5005
Опит за покушение срещу Мартин Димитров заради КТБ?
Снимка: БГНЕС

Някой е срязал металната тръба, за да изтече спирачната течност. Това разказа депутатът Мартин Димитров, коментирайки случая с отказалите спирачки на личния му автомобил. Това е информация от самия сервиз, че някой злоумишлено е срязал метална тръба, която няма как сама да се пререже, обясни още Димитров.

"Жена ми трудно намира места и трябваше аз да намеря и като тръгнах да паркирам, педалът на спирачките потъна докрай. Закарах колата до сервиза бавно, бавно. От там ми се обадиха притеснени, дори бяха направили снимки на срязаната тръба, която е била целенасочено и злонамерено прекъсната и откъдето е изтекла спирачната течност", обясни още Димитров пред Нова телевизия.

Срязали спирачките на колата на Мартин Димитров

Депутатът Мартин Димитров, е претърпял инцидент с автомобила си след като някой е прерязал маркучите на спирачките. Това кзаа пред БНТ...

Според него това е най-вероятно е станало през нощта. Димитров уточни, че живее в района на пазара "Димитър Петков" в София, както и че двамата със съпругата му ползват колата.

Депутатът изказа предположение, че някой ги е следил и вероятно този акт е свързан с една от двете теми, които се дискутират напоследък: Кой източи КТБ и защо у нас цените на горивата са едни от най-високите в Европа.

На въпрос защо мисли така депутатът отговори: "Виждам много изнервени хора около себе си особено по темата КТБ."

"Обадих се на Бъчварова, тя реагира мигновено, свърза ме с нейни колеги, които ще ще направят необходимото, ще дам показания", обясни ситуацията до момента Димитров.

Мартин Димитров и Петър Славов стартират "Гражданска платформа"

Народните представители от гражданската квота на Реформаторския блок Мартин Димитров и Петър Славов стартират уебсайт, в който граждани...

Вчера (16 февруари) Димитров, заедно с колегата си Петър Славов, откриха онлайн платформа за връзка между законодателната власт и гражданите. Двамата вече са внесли в парламента въпрос към финансовия министър Владислав Горанов относно грешките в последните списъци за КТБ. Не е изключено и определени публични фигури да са целенасочено пропуснати, смятат Димитров и Славов. В категория "Граждански предложения" на онлайн платформата вече има интересни теми - например колко плаща на държавния бюджет "Лукойл Нефтохим".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика