Определени са концесионери на шест морски плажа

1296
Определени са концесионери на шест морски плажа
Снимка: Actualno.com

Определени са концесионери на шест морски плажа. „Съмъртийм“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Робинзон“, община Несебър, област Бургас. Концесионерът се избира за срок от 15 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 66 089,66 лв. без ДДС. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 4,50 на сто без ДДС. Инвестициите, свързани с организация на спортно-развлекателни дейности на морския плаж за срока на концесията са в размер на 56 862 лв. с ДДС.

„Съмъртийм“ ЕООД е определен също за концесионер на морски плаж „Кранево - централен“, община Балчик, област Добрич. Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 119 387,74 лв. без ДДС. Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 6,10 на сто. Инвестициите, свързани с организация на спортно-развлекателни дейности на морския плаж за срока на концесията в размер на 35 892 с ДДС

България ще купи един хеликоптер за медицинска евакуация по въздух

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов представи на премиера Бойко Борисов пътна карта, разработена от Министерството на здрав...

„Миг Варна 2014“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Сахара 2“, община Варна, област Варна. Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 38 154,42 лв. без ДДС. Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 6,00 на сто. Инвестициите, свързани с подобряване на облика и с организация на санитарно- хигиенното поддържане на морския плаж за срока на концесията са в размер на 144 313,20 лв. с ДДС.

„Миг Варна 2014“ ЕООД е определен също за концесионер на морски плаж „Офицерски - запад“, община Варна, област Варна. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 2.00 на сто без ДДС. Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 14 662,22 лв. без ДДС.

„Кънпет 17“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Офицерски - изток“, община Варна, област Варна. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 2,20 на сто без ДДС. Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 18 858,96 лв. без ДДС.

„ПАЛМА 2019 ТОТАЛС“ ДЗЗД е определен за концесионер на морски плаж „Кранево юг- 1“, община Балчик, област Добрич. Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 22 164,98 лв. без ДДС. Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 10,50 на сто. Инвестициите, свързани с подобряване на облика на морския плаж, са в размер на 46 887,60 с ДДС за срока на концесията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика